Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Pamol Tabletter, 500 mg, 10 stk.

Smertestillende og febernedsættende

Varenr.: 3041320
Total for 1 æske: 22,95 kr.
(28,69 inkl. moms)
æske
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage
Iflg. loven kun 1 pakke pr. kunde om dagen

Pamol tabletter er et svagt smertestillende håndkøbslægemiddel, der også virker febernedsættende

Pillerne kan anvendes som hovedpinepiller, men også f.eks. til hovedpine, tandpine, menstruationssmerter, muskel- og ledsmerter.

  • Virkning: Det aktive stof i Pamol er paracetamol. Pamol er et smertestillende lægemiddel, der bruges til lindring af svage smerter. Pamol virker febernedsættende. Kontakt lægen, hvis du får det værre, eller hvis du ikke får det bedre.
  • Tag ikke Pamol hvis du er allergisk over for paracetamol eller et af de øvrige indholdsstoffer i Pamol eller hvis du har stærkt nedsat leverfunktion.
  • Graviditet og amning: Hvis du er gravid eller ammer, har mistanke om, at du er gravid, eller planlægger at blive gravid, skal du spørge din læge eller apotekspersonalet til råds, før du tager dette lægemiddel.
  • Dosering: Voksne: 500-1000 mg 3-4 gange daglig. Børn: 50 mg/kg/døgn fordelt på 3-4 doser. Dosis bør ikke overstige 75mg/kg/døgn.
  • Bivirkninger: 
  • Sjældne (0,01-0,1%): Påvirkning af leverens funktion. Nældefeber. Allergiske reaktioner. 
  • Meget sjældne (under 0,01%): Muskelsammentrækninger i luftrørene. Øget tendens til infektioner pga. mangel på hvide blodlegemer, øget tendens til blødning pga. fald i antallet af blodplader. Alvorlig allergisk tilstand med hurtigt blodtryksfald, åndedrætsbesvær og evt. kramper (anafylaktisk chok).
  • Pakning: Pakke med 10 stk. tabletter

  

 

Højst 1 pakke om dagen pr. kunde, ifølge lovgivningen om håndkøbslægemidler.

Da det ikke er tilladt at købe mere end 1 pakke håndkøbsmedicin med samme aktive stof pr. 24 timer, retter vi eventuelle sammenfald i ordren og informerer om det, så de øvrige varer ikke bliver forsinket.

Man skal være min. 18 år for at købe dette produkt hos Lomax.