Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe Eurosmart New Køkkenarmatur, 360° svingfelt

Praktisk et-grebskøkkenbatteri med 360° svingfelt til vægophæng

Varenr.: 60020040
Total for 1 stk: 779,00 kr.
(973,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Grohe Eurosmart New Køkkenarmatur – praktisk, anvendeligt og smart

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Grohe Eurosmart køkkenarmatur får du opfyldt alle dine krav til anvendelighed og armaturet har en række smarte funktioner som f.eks. en 200 mm tud med et svingfelt på 360°, som giver dig fuld fleksibilitet og en nem håndtering af vandhanen.

Med en belægning af Grohe StarLight krom er dette vægmonterede armatur nemt at vedligeholde og giver en flot glans, der vil være et æstetisk og smukt fokuspunkt i dit køkken.

Grohe SilkMove patronen gør det muligt at regulere vandets temperatur og gennemstrømning med lethed og præcision. Og takket være det brugervenlige installationssystem kan armaturet monteres på ingen tid.

Køkkenarmaturet har desuden et ergonomisk greb og en indbygget temperaturbegrænser, der sikrer dig mod skoldning, hvilket gør dette praktiske armatur til en ideel løsning i køkkenet.

  • Tud: 200 mm
  • Svingfelt: 360°
  • Let og præcis vandregulering
  • Nemt installationssystem