Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe New Tempesta 100 Hovedbruser

Vandbesparende brusehoved med 4 spraymønstrer i høj kvalitet

Varenr.: 60020020
Total for 1 stk: 379,00 kr.
(473,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Grohe New Tempesta 100 Hovedbruser – en lækker og eksklusiv badeoplevelse

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med New Tempesta 100 Hovedbruser fra Grohe får du et brusehoved i høj kvalitet og som har en lang levetid. Hovedbruseren er produceret med det miljøvenlige Grohe EcoJoy system og bruger kun 9,5 liter i minuttet, hvilket er langt mindre end andre billigere brusere. Du sparer derfor både på vandet og på budgetkronerne, uden at gå på kompromis med bruserens effektivitet. 

Brusehovedet har 4 perfekte strålemønstre, ”Rain” ”Rain O2”, ”Message” og ”Jet”, som giver en lækker og mere eksklusiv badeoplevelse, takket være den smarte og afslappende Grohe DreamSpray teknologi. Dertil har bruseren SpeedClean antikalksystem og indvendig vandføring som øger bruserens levetid og samtidig gør den let at rengøre og vedligeholde.

New Tempesta 100 hovedbruseren er belagt med Grohe StarLight krombelægning, som giver en ultraglat overfaldefinish og som er ridsefast og dermed sikre et varigt blankt udseende. Bruseren har desuden et kugleled med en vridningsvinkel på +/- 15°, så du nemt kan justerer den. 

  • Vandforbrug: 9,5 l/min
  • Strålemønster: Rain, Rain O2, Massage og Jet
  • Vridningsvinkel: 15°
  • Miljøvenlig