Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100 Håndbruser

Vandbesparende håndbruser med 3 spraymønstrer i høj kvalitet

Varenr.: 60019880
Total for 1 stk: 259,00 kr.
(323,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100 Håndbruser – en lækker og eksklusiv badeoplevelse

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med New Tempesta Cosmopolitan 100 håndbruser fra Grohe får du en bruser i høj kvalitet og som har en lang levetid. Håndbruseren er produceret med det miljøvenlige Grohe EcoJoy system og bruger kun 9,5 liter i minuttet, hvilket er langt mindre end andre billigere brusere. Du sparer derfor både på vandet og på budgetkronerne, uden at gå på kompromis med bruserens effektivitet. 

Håndbruseren har 3 perfekte strålemønstre, ”Rain” ”Rain O2” og ”Message”, som giver en lækker og mere eksklusiv badeoplevelse, takket være den smarte og afslappende Grohe DreamSpray teknologi. Dertil har New Tempesta Cosmopolitan brusehovedet SpeedClean antikalksystem og indvendig vandføring som øger bruserens levetid og samtidig gør den let at rengøre og vedligeholde.

New Tempesta Cosmopolitan håndbruser er belagt med Grohe StarLight krombelægning, som giver en ultraglat overfaldefinish og som er ridsefast og dermed sikre et varigt blankt udseende. Bruseren er dertil produceret med universelt monteringssystem, så den passer til alle standard bruseslanger.

  • Vandforbrug: 9,5 l/min
  • Strålemønster: Rain, Rain O2, Massage
  • Universelt monteringssystem
  • Miljøvenlig