Vi tyvstarter Black Friday torsdag kl. 21.00 | Vær blandt de første der får besked!

Derfor skal du vælge Jabra

Jabra er kendt for sine headset, speakerphones og bluetooth højttalere til både professionelle og private brugere.

Jabra
 • Effektiviteten øges på arbejdspladsen
  Jabra’s trådløse bluetooth headset sikrer, at du kan holde hænderne fri og derved øge effektiviteten ved at multitaske. Du er heller ikke bundet til arbejdsstationen, men kan frit bevæge dig rundt med det trådløse headset og føre en samtale hvor end du ønsker ­ uden at gå på kompromis med den høje lydkvalitet.
 • Arbejdsmiljøet forbedres
  Med et headset fra Jabra skal medarbejderne ikke længere holde telefonrør op til skulderen, hvilket kan give smerter i ryg og nakke. Jabra’s bluetooth headset er tværtimod designet til at give medarbejdere større bevægelsesfrihed og en ergonomisk måde at arbejde på.
 • Vær med på det nyeste inden for kommunikationsteknologi
  Jabra har med sit fokus på teknologi og kundetilpassede løsninger produceret et utal af innovative bluetooth headset, speakerphones og trådløse højtalere med det formål at gøre det lettere for kunder at arbejde og kommunikere.
 • Få større fleksibilitet på arbejdspladsen
  Produkterne fra Jabra understøtter en bred række af mobile enheder såsom iPad, iPhones, og Android telefoner, samt bærbare computere og softphones, hvilket gør det muligt for medarbejdere at arbejde effektivt på egne vilkår ­ hvor og når som helst!

Mest populære fra Jabra