Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Kaffemælk 0,5%, 20 ml, 100 stk. pr. krt.

Frisk og fedtfattig Arla minimælk i små praktiske portioner

Varenr.: 7931130
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 karton: 78,95 kr.
(98,69 inkl. moms)
karton
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Arla kaffemælk i kartontrekanter - så har du altid frisk mælk til kaffen

Arla minimælk har et fedtindhold på kun 0,5%. Mælken er pakket i praktiske trekantede brikker (jigger) med 20ml pr. stk. Kaffemælks-trekanterne passer perfekt til virksomheden med mange kaffedrikkere, for brikkernes størrelse passer lige til en kop kaffe.

Kaffemælken er let at åbne, og de små brikker er lette at have med på mødebordet - i en skål eller på en bakke. Fordi Arla Minimælk er UHT behandlet, behøver kaffemælken ikke at blive opbevaret i køleskabet.

UHT behandlet mælk er blevet opbevaret i 3-5 sekunder ved over 100°C. Det forhindrer mælken i at blive gammel og sur. Så den bliver ikke som den mælk, vi opbevarer i køleskabet. UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen.

Ha' altid frisk mælk til kaffen lige ved hånden!

  • Karton á 100 stk.

Bemærk: Denne mælk er så tæt på den mælk, du køber i køledisken som muligt - ikke noget med kedelig langtidsholdbar mælk. Det betyder også, at holdbarheden ikke er ubegrænset. Du kan forvente ca. 3 ugers holdbarhed. Derfor opfordrer vi til, at du køber oftere og mindre portioner af gangen.