Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Samsung 3000 induktionskomfur

Lynhurtigt induktionskomfur med 4 kogeplader

Varenr.: 70004050
Total for 1 stk: 4.635,00 kr.
(5.793,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 2-4 hverdage

Samsung induktionskomfur til indbygning

Med 4 effektive induktionskogefelter får du en kogeplade, der passer perfekt til de fleste hjem. Med induktion får du en lynhurtig opvarmning, som sørger for, at du produktivt kan tilberede din mad. Udover det flotte glasbelagte design, så er overfladen også ekstrem nem at rengøre efter brug.

Intuitiv og enkel temperaturregulering - Med LED-displayets ekstra brede og intuitive sliderkontrol kan du nemt trykke og trække fingeren hen over panelet for at ændre varmeniveau. Skulle uheldet være ude, og du mister kontrollen over de kogende gryder, så kan du med Quick Stop-funktionen hurtigt lukke for kogezoner med et enkelt tryk. Har du travlt, kan du også sætte hastigheden op med Power Boost-funktionen, som forøger energitilførslen til kogezonerne. At glemme er menneskeligt. Derfor slukker komfuret automatisk alle madlavningszoner, hvis de har været i tændt igennem længere tid, eller hvis brugen ikke er ændret i et vist tidsrum.

Med automatisk genkendelse af kogegrej vil du altid anvende det korrekte udstyr. Når du stiller en gryde eller en stegepande midt på en kogezone, afmærker kogepladen omkredsen og størrelsen på kogegrejet og tilpasser sig den aktuelle zone. Hvis kogegrejets bund dækker mindre end 60 % af zonen, får du en meddelelse, som opfordrer dig til at bruge andet kogegrej.

Specifikationer:

  • Type: Induktionskomfur til indbygning
  • Kogezoner: 4
  • Display: Ja, LED
  • Ydre dimensioner (B x H x D): 59 cm x 5,7 cm x 52 cm
  • Vægt: 10,6 kg
  • Model: NZ64M3707AK