Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

ProfiCook vakuumpakker

Perfekt til nedfrysning, marinering og sous vide tilberedning af kød, fisk og grøntsager

Varenr.: 70016030
Total for 1 stk: 599,00 kr.
(748,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

ProfiCook vakuumpakker

Perfekt til vakuumpakning af fødevarer og minimerer derved madspild

ProfiCook er en lille kompakt vakuumpakker, der med sit pladsbesparende design, nemt kan opbevares på højkant i køkkenskabet, når den ikke er i brug. Vakuumpakkeren er yderst velegnet til både at marinere, nedfryse eller tilberede kød, fisk, grøntsager og krydderier.

ProfiCook vakuumpakker kan indstilles til tørre eller fugtige produkter, således at du opnår den optimale forsegling. Desuden har maskinen en turbofunktion, der er særdeles velegnet til tørre produkter, som ikke er så skrøbelige.

Minimerer madspild: Med en vakuumpakker kan du købe store mængder tilbudsvarer og nemt nedfryse dem i mindre portioner, uden at dine fødevarer mister smag, vitaminer og mineraler. Vakuumpakningen betyder nemlig, at de fleste madvarer holder sig op til 5 gange længere, når de er nedfrosset.

Vakuumpakkeren er også yderst velegnet til sous vide madlavning. Har du en sous vide maskine, er en vakuumpakker næsten uundværlig - Du kan fx vakuumpakke din mørbrad med en klat smør og friske krydderurter, inden du sænker den vakuumpakkede steg ned i sous viden og efter nogle timer har du en perfekt mør og velsmagende mørbrad.

Du kan bruge ruller eller poser, som er forberedt til vakuumpakkere og har en max bredde på 30 cm. Maskinen er nem at rengøre og ledningen kan rulles op ved opbevaring.

  • Type: Fuldautomatisk vakuumpakker (kan også forsegle en pose og vakuumpakke den bagefter)
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Kompakt og pladsbesparende design - kan endda opbevares på højkant
  • Der medfølger:
    • 10 stk. vakuumposer (22 x 30 cm)
    • 8 stk. vakuumposer (28 x 40 cm)
Dokumenter