Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Gustave Roché Selection 1er Cru Champagne Gaveæske

Flot gaveæske med 1 flaske champagne, 2 champagneglas og et glas Foie Gras

Varenr.: 60022720
Total for 1 stk: 429,00 kr.
(536,25 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 3-5 hverdage

Lad champagne-propperne springe - ideel til en romantisk aften

Denne lækre gaveæske indeholder 1 flaske Gustave Roché Selection 1er Cru Champagne, 2 flotte champagneglas og 1 glas udsøgt Foie Gras. Tilsæt gerne 2 stearinlys, afdæmpede toner, kærtegn og søde ord og skab den perfekte romantiske aften for to.

Bauchet familien har produceret Champagne i næsten et århundrede, og er stolte af at være en af de få Champagne huse, der kan producere vine fra deres egne vinmarker. (De fleste af de store Champagne huse er nødt til at købe druer, da de ikke ejer nok vinmarker). Det betyder, at familien har fuld kontrol fra vinstok til glas for at sikre den bedst mulige kvalitet. 

Bauchet familien ejer 34 hektar, som er fordelt på 7 terroirs, en stor del af dem er plantet i 1er Crus området. Druerne fra de forskellige terroirs giver den aromatiske mangfoldighed, der karakteriserer Bauchet Champagnes. 

Gustave Roche 1er Cru Brut er produceret af 50% Chardonnay og 50% Pinot Noir. Den fremstår med flotte konstante bobler i den gyldne farve. Den har en blød og behagelig lang eftersmag. En velafbalanceret blanding af Chardonnay og Pinot Noir. 
 

  • Alkohol: 12,5 %
  • Smagen: Den har en tydelig duft af moden grapefrugt og ferskner. Smagen er en blanding af frugter og tørrede figner. 
  • Champagnen er god til: Bør serveres afkølet og er ideel som aperitif eller til blandede salater.