Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Leitz Click & Store Organizer boks lille, pink

Iøjnefaldende og smart boks til organiseret opbevaring

Varenr.: 3095903
Min. 6 stk á 86,25 kr.: Total 517,50 kr.
inkl. moms
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 8-10 hverdage

  Leitz Click & Store Small Organiseringsboks

  Stilfuld boks til organisering af opladere, kabler, kontorartikler og andre ting og sager. Du ser hvad der er i boksen ved første øjekast! Dybden er lavet til at give dig nok plads til at opbevare tilbehør, og samtidig undgå at stable tingene oven på hinanden.

  Du kan opdele boksens opbevaringsrum med de medfølgende fleksible inderrum-opdelere. Du kan dele boksen i 2 eller 3 rum og undgå at kæmpe med sammenrullede kabler og miksede ting. Brug rummene til eksempelvis opbevaring og organisering af opladere, kabler, hovedtelefoner, kontorartikler og billeder.

  Click & Store Organiseringsboksen er let og hurtig at samle takket være trykknapsystemet. Lige så let at klikke fra hinanden igen for pladsbesparende opbevaring.

  Den laminerede overflade med skinnende finish giver skuffekabinettet et premium udseende og gør det let at støve af. Metalhjørnerne giver boksen bedre og længerevarende beskyttelse. Leveres med højkvalitets metal etiketholder med etiket, der gør det let at se indholdet i boksen.

  • Farve: Pink
  • Størrelse: Lille
  • Materiale: PP lamineret robust kraftkarton
  • Let og hurtig at samle takket være trykknapsystemet
  • Etiketholder for nem indholdsbeskrivelse
  • Leveres plano
  • Mål (BxHxD): 220 x 100 x 285 mm

  Producentens varenummer: 60570023


  Leitz

  Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.