Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Avery Inspektionsdatoetiketter, NoPeel, Ø30 mm

Manipulationssikre inspektionsetiketter til sort/hvid- og farvelaserprintere

Varenr.: 3236910
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 pakke: 319,00 kr.
(398,75 inkl. moms)
pakke
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Manipulationssikre inspektionsdatoetiketter til laserprintere

Runde etiketter, der er beregnet til selv at designe og printe. I modsætning til fortrykte inspektionsetiketter, har du med disse etiketter stor mulighed for design fleksibilitet. Du kan selv angive ønskede dato, måned og årstal, navn samt øvrige informationer. Etiketterne kan anvendes til mærkning af udstyr som f.eks. hejseredskaber og spil, trykbeholdere, køleanlæg og trykflasker, stiger, stilladser, pallereoler, porte, brandslukkere, gasinstallationer. En professionel løsning til synlig mærkning af, at et lovpligtigt eftersyn, en kontrol eller en inspektion har fundet sted.

Avery L7802-10 inspektionsdatoetiketterne er med NoPeelTM, hvilket gør dem manipulationssikre. Det betyder, at etiketterne smuldrer i små flager ved ethvert forsøg på at fjerne dem. Altså bliver alle forsøg på at fjerne etiketterne fuldstændig åbenlyse. Etiketterne er modstandsdygtige overfor vand, olie, rengørings-, desinfektions- og opløsningsmidler. 
Etiketterne kan printes i alle laser- og farvelaserprintere. Du kan let og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software på www.avery.eu. 

  • Diameter: 30 mm
  • Passer til sort/hvid- og farvelaserprintere
  • Farve: Hvid
  • Materiale: Polyester
  • 240 etiketter pr. pakke
  • Permanent lim