Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Oxford Int. Notebook Spiralbog A4+, kvadreret

Alt-i-en notesbogen til professionelle på farten

Varenr.: 60021400
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 5 blokke á 57,95 kr.: Total 289,75 kr.
(362,19 inkl. moms)
blokke
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Oxford International Notebook til professionelle på farten

International Notebook fra Oxford er en eksklusiv spiralbog, som er et perfekt værktøj til organisering, da den er særligt velegnet til notestagning og til opbevaring af noter.

Notesblokken er super praktisk at have ved hånden, specielt når du er på farten, da den hjælper dig med at holde overblikket. Organiser dine noter ved hjælp af den særlige papirlinjering med overskiftfelt, datofelt og dobbelte marginer og find hurtigt og nemt nyttige internationale oplysninger om tidszoner, hovedstæder og telefonforvalgsnumre til hele verden, på opslagssiderne forrest i spiralbogen. 

Blokken har et omslag i slidstærkt, hårdt karton og bliver holdt sammen af en praktisk spiralryg, som giver dig god mulighed for at bladre dine noter igennem, samt at slå blokken om så du altid har et godt skriveunderlag.   

Spiralblokken giver dig også muligheden for at arkiverer dine noter, da papiret er lavet med en smart mikro perforering og huller, så du hurtigt og nemt kan rive siden ud af blokken og i stedet sætte den i en mappe.

Siderne i Oxford International Notebook er fremstillet af optisk, hvidt papir, som er silkeblødt at røre ved og som samtidig modvirker refleksioner og genskin, hvilket gør det til en sand fornøjelse at skrive på.

Oxford Notebook er desuden produceret med de smarte SCRIBZEE tags, som giver dig mulighed for at have adgang til dine noter digitalt når og hvor du har lyst. Download SCRIBZEE app’en til din smartphone, så du hurtigt og nemt kan scanne dine håndskrevne noter fra notesbogen ind på telefonen. Derefter kan du gemme noterne direkte på din smartphone eller på din computer og kan hurtigt og nemt dele dem med andre via e-mail, på OneDrive eller i Dropbox.    

  • Farve: 3-farvet – sort, orange og rød
  • Mål (LxB): 29,5 x 23 cm 
  • Format: A4+
  • Kvadreret
  • Hårdt karton omslag
  • 80 ark
  • 80 g optisk hvidt papir
  • Mikro perforering og huller
  • SCRIBZEE