Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Staedtler Triplus Color 323 Tusser, 20 stk.

Kvalitetstusser i ergonomisk trekantet design

Varenr.: 3058390
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 pakke: 179,00 kr.
(223,75 inkl. moms)
pakke
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Staedtler Triplus Color 323 – gode kvalitetstusser med ergonomisk greb

Staedtler er en af verdens førende producenter af skriveartikler. De gode produkter produceres i Tyskland og skabes gennem en kombination af tradition og nytænkning, håndværk og teknologi, design og funktionalitet.

Med tusser i Triplus Color serien, får du gode kvalitetstusser så du kan slippe kreativiteten løs. Den ergonomiske trekantede form gør det nemmere at holde på tusserne og sikrer en bedre skrive- og tegnekomfort, så du ikke bliver unødigt træt i hånden. Tusserne er desuden produceret med en robust spids der tåler hårdt tryk.

Tusserne indeholder vandbaseret DRY SAFE blæk, som gør at farverne nemt kan vaskes af de fleste tekstiler. DRY SAFE teknologien gør også, at du kan efterlade tusserne uden hætte i flere dage, uden at tusserne udtørrer.   

Tusser fra Staedtler Triplus Color har en ventileret sikkerhedshætte der sikrer iltpassage til luftvejene, hvis uheldet er ude og hætten sluges.

Tusserne leveres desuden i en smart og praktisk stand-up box, så det er hurtigt og nemt at skifte imellem dem og så de ikke bliver væk.

  • Stregbredde: Ca. 1 mm
  • Assorterede farver
  • Ergonomisk greb
  • Praktisk stand-up etui med 20 stk. tusser