Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Staedtler Triplus Rollerball, 4 stk.

Kvalitetskuglepenne i ergonomisk trekantet design

Varenr.: 60020370
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 10 sæt á 29,95 kr.: Total 299,50 kr.
(374,38 inkl. moms)
sæt
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 10 hverdage

Staedtler Triplus Rollerball – sikre dig en god skrivefornemmelse

Staedtler er en af verdens førende producenter af skriveartikler. De gode produkter produceres i Tyskland og skabes gennem en kombination af tradition og nytænkning, håndværk og teknologi, design og funktionalitet.

Med Triplus Rollerball fra Staedtler får du gode og farverige kuglepenne, der kan bruges til ethvert formål – professionelt såvel som kreativt. Pennene er produceret i en praktisk trekantet ergonomisk form, som gør at de altid ligger godt i hånden. Samtidig sikre den trekantede form at pennene er lette at holde på og du opnår derfor en høj skrive- og tegnekomfort, så du undgår at blive unødigt træt i hånden.

Kuglepennene indeholder vandbaseret blæk og er produceret med den smarte DRY SAFE teknologi, som betyder at du kan efterlade dem uden hætte i flere dage, uden at de tørrer ud. Kuglepennene har også en blød og behagelig skrivefornemmelse, som gør at de kan anvendes dag efter dag.

Derudover er Triplus Rollerball designet med det særlige AIRPLANE SAFE system, som går at du kan have dem med i kufferten uden at de lækker når de udsættes for tryk.

Sættet leveres i en smart stand-up box, så der er hurtigt og nemt at skifte imellem pennene og så du samtdig har godt styr på dem, så de ikke bliver væk.

  • Assorterede farver
  • Stregbredde: Ca. 0,4 mm
  • Stand-up etui med 4 stk. kuglepenne
  • Spids: Rund
  • Ergonomisk greb
  • Vandbaseret blæk