Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz MyBox Opbevaringsbakke Long, hvid/blå

En optimal opbevaringsløsning til kontoret og hjemmet

Varenr.: 60003995
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 45,00 kr.
(56,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Leitz MyBox - når opbevaring betyder noget

Leitz MyBox er din boks. Det smarte system består af opbevaringskasser i forskellige størrelser, som hjælper dig holde styr på små og store ejendele, på kontoret og hjemmet. Du opnår et strømlinet look, som udstråler overskud og passer perfekt ind i tidens indretningstrend.

MyBox sortimentet er fremstillet i robust BPA-fri plast. Det er et ridsefrit kvalitetsmateriale, som også er vandtæt, så de holdbare kasser kan passe ekstra godt på dine ting. Opbevaringskasserne har et attraktivt design, med elegante to-farve kombinationer og en glossy overflade.

Leitz MyBox lang opbevaringsbakke

Stilfuld opbevaringsbakke til mindre ejendele og småting. Bakken kan bruges alene eller som indsats i både den lille opbevaringskasse og den store opbevaringskasse.

Den lange opbevaringsbakke har mange anvendelsesmuligheder. Brug den f.eks. til kuglepenne, tape, en saks, post-its, din oplader eller computermus. Kombineret med Leitz MyBox Large eller Small er det den optimale organiseringsløsning.

Når bakken bruges indeni Leitz Mybox boksen, hviler den på topkanten af boksen og boksens opbevaringsplads bevares nedenunder i boksen. Muligheden for at sætte flere MyBox varer ind i hinanden gør sortimentet både rummeligt og pladsbesparende. De afrundede hjørner og holdbare materiale gør boksen let at gøre ren.

  • Indvendige mål: 268 x 67 mm
  • Udvendige mål: 307 x 55 x 105 mm
  • Robust, ridseafvisende og vandtæt ABS materiale
  • Pladsbesparende: Kan stables med andre opbevaringsbakker når den ikke er i brug
  • Farve: Hvid og blå


Passer til følgende MyBox opbevaringsbokse:

  • Opbevaringsboks Large (varenr. 60003965)
  • Opbevaringsboks Small (varenr. 60003975)

Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.