Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nilfisk SW900 Komplet Walk-behind fejemaskine

Produktiv og let anvendelig feje/sugemaskine

Varenr.: 3770450
Total for 1 stk: 53.099,00 kr.
(66.373,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Nilfisk SW900 feje/sugemaskine

Produktiv og let anvendelig feje/sugemaskine til støvfri opfejning af tørt smuds. SW900 kan bruges både indendørs og udendørs. Den er en tidsbesparende løsning som passer perfekt til f.eks rengøringsselskaber, industri- og produktionsvirksomheder, skoler og institutioner, lagerbygninger, hoteller og messe- og kongrescentre. Fejemaskinen har en række værdifulde fordele: Fuld kontrol fra førerpladsen, forbedret ergonomi med hjul på smudsbeholderen, og en øget ydeevne. 

SW900 er nem at bruge, og alle funktioner starter automatisk, når maskinen startes. Fra førerpladsen har du overblik over hele kontrolpanelet, som er nemt at nå. Takket være det ergonomiske håndtag, er det bekvemt at betjene maskinen. Den er nem at håndtere og manøvrere, og det er hurtigt og let for dig at tjekke og eventuelt udskifte filtre og koste, uden brug af værktøj. 

Det er let at tilpasse fejemaskinens hastighed via fremditftsgrebet som er intregreret i maskinens håndtag. Betjeningshåndtaget til sidekosten sidder på kørehåndtaget, så det er intuitivt at bruge. SW900 har automatisk start og stop funktion, når sidekosten hæves og sænkes. Den effektive elektriske filterryster giver hurtigere og mere effektiv rengøring af filteret.

Den brugervenlige fejemaskine er meget hygiejnisk. Smudsbeholderen på hele 60 liter er nem at afmontere, og du behøver kun at røre ved smudsbeholderens rene dele, når affaldet bortskaffes. 

SW900 leveres med indbygget lader, batteri, fejevalse og standard sidekost. 

  • Produktivitet: 3715 m2/t
  • Fejebredde: 825 mm
  • Smudsbeholder kapacitet: 60 liter
  • Max. hastighed (km/time): 4.5
  • Lydniveau: 70 dB(A)
  • Kapacitet hovedkost, teoretisk/praktisk (m²/time): 2700/1620
  • Kapacitet med 1 sidekost, teoretisk/praktisk (m²/time): 3715/2230
  • Dimensioner (LxBxH): 1390 x 870 x 1100 mm

 

I tvivl om denne Nilfisk gulvvasker passer til dit behov?

Kontakt os idag og hør om dine muligheder for at få besøg af en Nilfisk konsulent, som kan guide din virksomhed til den helt rigtige maskine. Du finder vores kontaktinfo nederst på denne side.