Chat med Lomax
Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
Ny kunde? Start her

ProduktbeskrivelseProduktdetaljerBedømmelserSalgs-og leveringsbetingelser
E-mail

Basic arbejdsbord - 1 x skuffe/2 x underskab, Blå

Stabilt arbejdsbord til de daglige opgaver

Gennemsnitlig bedømmelse:
"Det er et dejligt arbejdsbord og vi har stor glæde af det. Det virker godt og gode skabe og skuffe, og en god kamp at samle."
Michael Bjerregaard
Varenr.: 5900705
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk.: 2.195,00 kr.
ekskl. moms
stk.
 
Vis:
Af   - 
Det er et dejligt arbejdsbord og vi har stor glæde af det. Det virker godt og gode skabe og skuffe, og en god kamp at samle.
Af   - 
kunne måske godt samles lidt nemmere, rigtig godt færdig produkt..
Af   - 
Jeg havde glædet mig til at samle og tage mit nye arbejdsbord i brug, men 3/4 igennem samlingen bemærkede jeg, at der er en kedelig fejl i samlevejledningen, således at jeg næsten må begynde forfra. Bordet virker ellers gedigent nok, men samlevejledningen er yderst mangelfuld og illistrationerne dårlige, så hvis man har erfaring med at samle sådanne ting, er det klart en fordel. Så foreløbig 3 stjerner og måske en ekstra, når jeg tager bordet ibrug. Stig Madsen, Bagsværd
Af   - 
Plusser: Leverance: Hurtigt, uden problemer Kvalitet af produktet: Bedre end forventet, meget solid bordplade og meget robust i det hele taget. Helt godkendt. Minusser: Temmelig dårlig og utydelig arbejdstegning, hvor der man flere gange ikke kan se hvad vej pladerne vender. Specielt montagen af øverste hylde er ret besværlig, montagerækkefølgen er yderst vigtig og en god tegning ville havde sparet for en del ærgelser. Endvidere var forboringen i bordpladen forkert - der var brugt 2 mm og der burde være brugt 4 mm. Flere skruer knækkede faktisk, før jeg borede om.

Andre købte også
Alternativer til varen