Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Needlite bordlampe

Dagslys og arbejdslampe i ét

Varenr.: 3559190
Total for 1 sæt: 3.199,00 kr.
(3.998,75 inkl. moms)
sæt
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 4-6 hverdage

Needlite - Få dagslys uden at gøre noget, - arbejdslampe og dagslys i ét

Med Needlite som arbejdslampe får du arbejdslys og dagslys i eet, og ensartet belysning på skrivebordet, mens du arbejder.

Langt de fleste har brug for lys når vi arbejder og hvad er endnu vigtigere er, at vi alle har brug for dagslys hele året. Dagslys styrer vores døgnrytme og påvirker både vores krop og sind. Med den rigtige mængde dagslys kan du øge din produktion af stoffet serotonin, som er et signalstof vi alle producerer, nogle meget og andre lidt. Når vi ikke får nok dagslys påvirkes vi negativt ved at blive trætte, ineffektive, i dårligt humør. Vi mangler overskud i dagligdagen, og for nogen kan det ende med mindre ”vinter depressioner”.

Det er videnskabeligt bevist, at du, når du får dagslys i løbet af din arbejdsdag:

  • forbedrer din ydeevne, præstation og opgaveløsning
  • får mere overskud dagen igennem - også om aftenen
  • laver færre fejl og koncentrerer dig bedre

Adskillige undersøgelser viser nemlig at vi i gennemsnit kun opholder os ude i en time pr døgn – vinter og sommer. Så selv om sollyset er dejligt, er der stadig masser af både fornuft og nytte i at supplere med dagslys på skrivebordet.

Needlite arbejdslampen er lavet i et flot, enkelt og elegant design. Den giver dig både det nødvendige dagslys, og samtidig effektivt lys på din arbejdsplads.

Lampen kan styres med touch funktion, elle med den intelligent app.
Når du går fra din arbejdsplads slukker lyset automatisk, og med LED pærer har lampen en levetid på mere end 10 års normalt kontorbrug.

Undgå træthed på grund af manglende udendørs lys. Få dagslyset ind på kontoret - hele dagen!

Du kan aldrig få for meget dagslys, dog anbefales det at slukke for dagslyset 2-3 timer inden du skal sove.

Needlite give ikke UV stråler eller D vitamin, men booster dit energiniveau.

Yderligere...

Det er dansk design når det er bedst og lamperne er også repræsenteret på Dansk Design center de næste 5 år i København.

Hele ideen med Needlite er at brugeren skal kunne sidde på sit kontor og få det dagslys som mere en 1/3 af alle kontoransatte mangler. Ifølge forskning sidder vi i biologisk mørke 23 timer af døgnets 24 timer, hvorfor vi har godt af mere dagslys. Needlite har den energibesparende funktion at den tænder når du nærmer dig lampen og slukker igen når du går fra den. Needlite kan placeres frit på hver side af skærmen og vi har to lamper da det muliggør at du kan arbejde alm. alt imens du modtager dagslys og får mere energi. Forskning fortæller ydermere at man kan øge sin effektivitet og produktivitet med op til 23 % ved at få den rigtige mængde dagslys.


Lampen leveres i en kasse med et sæt af to lamper, der placeres på hvert hjørne af skrivebordet. Afstand og lysstyrken tilpasser du efter dit behov. De to lamper sikrer et symmetrisk lys for begge øjne, og giver en stor veloplyst arbejdsflade på skrivebordet uden skygger.

Mål: B10 x H45.7 x D10 cm
Vægt: 2 x 940 g = 1.9 kg