Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

HAVANA reol m/4 rum - Mørkegrå, D.34, inkl. ophæng

Klassisk lakerede reolserie i høj kvalitet og tidsløst design

Varenr.: 80009696
Total for 1 stk: 1.699,00 kr.
(2.123,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

HAVANA reol med 4 rum - Dark Grey

HAVANA er klassiske lakerede reoler i tidløst design. Reolerne er håndlavede og består af MDF-plader der slibes, grundes og lakeres, så de opnår en flot finish og en afrundet kant.

HAVANA reolen fås i tre størrelser, to dybder og op til syv farver. Find også masser af forskelligt tilbehør til reolerne. Ved at kombinere med tilbehør, får du den løsning der passer til netop dit kontor eller arbejdsplads.

Vælg mellem bl.a. ophæng, sokler, ben, låger i flere størrelser og ekstra hylder.

Reolerne fås i størrelserne B35xH35 cm, B35xH70 cm og B70xH70 cm med hhv. et, to og fire rum. Fås med en dybde på 34 cm eller 24 cm. Reoler med D34 cm fås i farverne hvid, sort, mørkegrå, lysegrå, blå, turkis og rød. Reolerne med D24 cm fås i farverne hvid, mørkegrå og lysegrå.

Specifikationer:

  • Mål: B70xH70xD34 cm.
  • 4 rums reol
  • Materiale: Malet MDF
  • Farve: Dark Grey
  • Inkl. ophængsbeslag

Kontakt os gerne for andre kombinationer og farvesammensætninger.


Havana

Bliv inspireret – HAVANA er klassiske lakerede reoler i tidløst design. Reolerne er håndlavede og består af MDF-plader der slibes, grundes og lakeres, så de opnår en flot finish og en afrundet kant. HAVANA reolen fås i tre størrelser, to dybder og op til syv farver. Find også masser af forskelligt tilbehør til reolerne. Ved at kombinere med tilbehør, får du den løsning der passer til netop dit kontor eller arbejdsplads – se mere her.

Se inspirationskatalog