Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nobo Classic magnetisk flipover i stål

Flipoverstativ til flipoverblokke - med magnetisk skrivebar overflade

Varenr.: 1610280
Total for 1 stk: 899,00 kr.
(1.123,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Nobo Classic magnetisk flipover i stål

Denne stilfulde Nobo Classic flipovertavle, tidligere kendt under navnet; Barracuda, er fremstillet med en magnetisk lakeret ståloverflade. Flipovertavlen er omkranset af en stilren alu-ramme på 3 ben, som sikrer dig en god stabilitet og et tidsløst design, gør at flipoveren passer flot ind i ethvert arbejdsmiljø.

En praktisk indbygget klemme gør det nemt og hurtigt at skifte ark, mens justerbare kroge sikrer, at de fleste størrelser flipover-papirblokke kan fastgøres. 

Uden papir kan flipovertavlen også bruges som en whiteboardtavle. Denne økonomiske flipovertavle har nemlig en slidstærk og generøs skriveoverflade, med en god udviskelighed og mellemhøj modstand over for blækpletter, pennemærker, ridser og buler. Skriveoverfladen anbefales til moderat brug, men når blot talven vedligholdes løbende og slettes ren efter hvert brug, vil tavlen forblive flot hvid. 

Takket være den praktiske magnetiske overflade, er tavlen også yderst brugbar som opslagstavle, så du hurtigt kan skabe et visuelt overblik.

  • Whiteboard skriveflade - egnet til moderat brug
  • Magnetisk overflade - kan bruges som opslagstavle
  • Dimensioner (D x B x H): 185 mm x 870 mm x 1160 mm
  • 10 års garanti på overfladen