Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nobo Prestige Emalje Whiteboard, 120 x 180 cm

Stilrent whiteboard med holdbar emaljeoverflade og livslang garanti

Varenr.: 3226390
Total for 1 stk: 2.265,00 kr.
(2.831,25 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 8-10 hverdage

Nobo Prestige Emalje whiteboard

En gang hvid, altid hvid!

Prestige Emalje whiteboardtavlen er fremstillet med en magnetisk og emaljeret overflade, designet til at holde. Tavlen er udstyret med en elegant alu-ramme med skjult montering samt en praktisk, aftagelig pennebakke, som sikrer at du altid har dine skriveredskaber lige ved hånden. Whiteboardtavlen er ideel til hyppig brug i travle miljøer og med sit stilrene design og holdbare materialer passer tavlen godt ind i ethvert miljø.

Takket være sin glatte og blanke overflade er tavlen yderst nem at rengøre, kræver minimal vedligeholdelse og vil holde sig pæn, mange år ud i fremtiden, såfremt tavlen blot rengøres lejlighedsvis. Tavlen har en magnetisk overflade hvilket også gør den ideel som opslagstavle, så du bedre kan få et visuelt overblik. Som bruger er du sikret en fantastisk skriveoplevelse hver gang du anvender tavlen, takket være den yderst holdbare og emaljerede overflade. Tavlen er hurtig og nem at montere med de medfølgende beslag.

  • Livslang garanti
  • Magnetisk emaljeoverflade
  • Modstandsdygtig over for pletter, skyggebilleder og ridser/slag
  • Inkluderer pennebakke og vægmonteringssæt samt 1 stk. sort pen og 2 stk. magneter
  • Aluminiumsramme
  • (HxB)120 x 180 cm

Nobo

Nobo er ledende indenfor visuel kommunikation i Europa af whiteboard tavler, lærreder, flipovere samt tilbehør. Nobo´s produkter er til alle, der skal kommunikere klart, tydeligt og skabe overblik i mængden af informationer. Nobo’s vision er, at enhver, hjemme som på sin arbejdsplads, skal nyde et klarere og mere kreativt kommunikativt samarbejdsmiljø.

Se udvalg