Skriveredskaber i højeste kvalitet

– til arbejdspladsen og hjemmet

Pilot blev grundlagt i Japan i 1918 af de to ingeniører Ryosuke Namiki og Masao Wada. De arbejdede i den japanske flåde, og når de var til søs, fik saltvandet spidsen på deres kuglepenne til at ruste. Derfor satte de sig for, at udvikle en kuglepen med en spids, som ikke ville ruste. Missionen lykkedes, og Pilot blev grundlagt. Firmaets navn er en hyldest til den japanske flådes pilotbåde. Netop en pilotbåd reddede nemlig Namiki og Wada under et stormvejr.

I dag er Pilot en moderne virksomhed med respekt for årtiers tradition for kreativitet, innovation og design. Det store sortiment består af både kuglepenne, blyanter og markere. Alle designet med henblik på at skabe den gode skriveoplevelse. Bare skriv – med Pilot!

kuglepenne

Kuglepenne

En kuglepen består af flere elementer, som skaber den fornemmelse du får, når du skriver. Der er forskel på blæktyper, spidser, teknologier og designs. Derfor kan kuglepenne inddeles i 4 grupper: Traditionelle kuglepenne, gelpenne, rollerpenne og fiberpenne.

Se udvalget
markere

Markere

Der findes en Pilot marker til enhver opgave, på arbejdspladsen og i hjemmet. I sortimentet finder du eksempelvis smarte overstregningspenne og holdbare permanente markere, også kendt som sprittuscher. Tøjmarkere til tøjet. Og en marker, som kan skrive på glas.

Se udvalget
blyanter

Blyanter

Pilots pencils har en høj holdbarhed, og de er lavet af gode materialer. Vælg imellem alle de mest almindelige stregtykkelser. Du kan også gå efter en miljøvenlig stiftblyant, eller en stiftblyant med viskelæder i toppen.

Se udvalget

PILOT SERIER