Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Brabantia Orla Kiely Pedalspand 12 liter, Cream

Sødt og enkelt grafisk design

Varenr.: 3750071
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 736,25 kr.
inkl. moms
stk
Gratis levering over 1000 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdag

Dekorativ Brabantia Pedalspand - designet af Orla Kiely

Den elegante Brabantia pedalspand med retro look er en højkvalitets affaldsspand med et enkelt mønsterdesign. Spanden er ydermere i den flotte høje Slimline model og nem at flytte rundt på, da den har et robust bærehåndtag. Affaldsspanden er lugttæt og med den unikke inderspand i plastik, opnår du ikke bare høj hygiejne du får også en inderspand, der er både nem at rengøre og tømme. 

Spandens låg åbnes nemt ved et let tryk på den slidstærke pedal og låget lukkes lydløst i én blød bevægelse. Spanden er ideel at have stående på kontoret som elegant papirkurv. Derudover er den ligeledes et rigtig godt bud på en professionel affaldsspand på badeværelset eller toiletspand på toilettet. Dette skyldes spandens høje funktionalitet og kvalitet sammenholdt med det unikke grafiske udtryk, der er designet af Orla Kiely.

Bunden af affaldsspanden er belagt med en plastikring, der sørger for at sarte overflader skånes. Affaldsspanden er fremstillet af slidstærke korrosionsbestandige materialer, hvilket gør spanden modstandsdygtig og holdbar.

Med den smarte bogstavskode på indersiden af spandens låg, kan du nemt se hvilken pose der passer til. Og med de originale Brabantia affaldsposer, får du altid en pose der passer perfekt til spanden.

  • Bruger Brabantia affaldspose C
  • Kapacitet: 12 liter
  • Farve: Cream med gult låg
  • 10 års garanti
  • Designer: Orla Kiely
  • Mål (HxBxD): 45 x 25 x 33,7 cm