Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Brabantia Orla Kiely Pedalspand 30 liter, Charcoal

Funktionel designer spand med stor kapacitet

Varenr.: 3750094
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 959,00 kr.
(1.198,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 14 hverdag

Funktionel Brabantia Pedalspand - designet af Orla Kiely

Den elegante Brabantia pedalspand med retro look er en højkvalitets affaldsspand med et dekorativt mønsteret design. Spanden er ydermere i den flotte høje Slimline model og nem at flytte rundt på, da den har et robust bærehåndtag. Affaldsspanden er lugttæt og med den unikke inderspand i plastik, opnår du ikke bare høj hygiejne du får også en inderspand, der er både nem at rengøre og tømme.

Spandens låg åbnes nemt ved et let tryk på den slidstærke pedal og låget lukkes lydløst i én blød bevægelse. Spanden er ideel at have stående i virksomheden, hvor der er høj brugerkapacitet. grundet spandens store størrelse og praktiske kapacitet. Derudover vil spanden stå flot i en kantine eller frokoststue, idet den har en høj funktionalitet i unik kombination med et dekorativt grafisk design.

Bunden af affaldsspanden er belagt med en plastikring, der sørger for at sarte overflader skånes. Affaldsspanden er fremstillet af slidstærke korrosionsbestandige materialer, hvilket gør spanden modstandsdygtig og holdbar.

Med den smarte bogstavskode på indersiden af spandens låg, kan du nemt se hvilken pose der passer til. Og med de originale Brabantia affaldsposer, får du altid en pose der passer perfekt til spanden.

  • Bruger Brabantia affaldspose G
  • Kapacitet: 30 liter
  • Farve: Charcoal med orange låg
  • 10 års garanti
  • Designer: Orla Kiely
  • Mål (HxBxD): 72 x 29,3 x 37 cm