Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Brabantia Pedalspand 12 L, windsor red

Sense of Luxury - eksklusiv affaldsspand til badeværelset eller køkkenet

Varenr.: 37691513
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 479,00 kr.
(598,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Brabantia New Icon sense of luxury pedalspand med soft luk 

Brabantia newIcon sense of luxury er den nyeste, mest luksuriøse serie af pedalspande fra Brabantia. Sense of luxury kollektionen består af seks smukke mineral farver, som virkelig kommer til sin ret på grund af overfladens lidt ru struktur. Den unikke struktur er opnået ved at sprøjtelakere hver spand på en særlig måde, så det eksklusive look opnås. Sense of luxury farverne imponerer med et lækkert farvespil, og pedalen på denne model er af stål.

Ligesom de originale newIcon spande, er Brabantia newIcon sense of luxury pedalspanden er en flot kvalitetsspand med et pålideligt og moderne design. Den er lugttæt, og låget åbnes og lukkes lydløst i én blød bevægelse. Spanden er også et yderst miljøvenligt valg, idet den er produceret af 40% genanvendte materialer. Efter endt brug, kan 98% af spanden og dens emballage genanvendes. Du bidrager desuden til interesseorganisationen The Ocean Cleanup når du køber en Brabantia newIcon spand - og støtter dem i missionen om at rense verdenshavene for plastik.

Bunden af affaldsspanden er belagt med en plastikring som skåner sarte overflader. Samtidig er Brabantia newIcon pedalspanden fremstillet af slidstærke materialer, hvilket gør den modstandsdygtig og holdbar. 

Pedalspanden har en praktisk inderspand, hvilket sikrer en ekstra høj hygiejne og gør det langt lettere for dig, at tømme spanden. 

Brabantia newIcon sense of luxury 12 liter 

New Icon spanden med en kapacitet på 12 liter har en praktisk størrelse, som gør den velegnet som både toiletspand og affaldsspand. Det stilfulde og lugttætte design passer flot ind i kontormiljøet, mindre køkkener, klinikker og i venteværelset. Selvom pedalspanden har en kapacitet på 12 liter, er den nem at flytte rundt, så den kan være der hvor du skal bruge den. Hængslet ved pedalspandens låg fungerer nemlig også som et smart håndtag.

Pedalspanden er velvalgt til miljøer hvor hygiejnen bliver prioriteret, for når du åbner den med foden, undgår du spredning af bakterier.

  • Farve: Rød
  • Model: Mineral Windsor red
  • Kollektion: Sense of luxury
  • Kapacitet: 12 liter
  • Med plast inderspand
  • Bruger Brabantia affaldspose C
  • Diameter: 25,1 cm
  • Mål (HxBxD): 41,1 x 25,1 x 33,8 cm

Tip: Opnå det perfekte match imellem affaldsspand og pose

Ved at bruge en pose som passer perfekt til din pedalspand, får du optimal udnyttelse af pladsen, og et pænt rent look. Brabantias poser og spande passer nemlig så perfekt sammen, at posen bliver usynlig udenpå spanden. Der sidder en smart bogstavskode på indersiden af alle Brabantias affaldsspandes låg, så du nemt kan se hvilken original Brabantia affaldspose som passer til.