Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Brabantia Strygebræt D med parkeringszone

Komfortabel og hurtig strygning!

Varenr.: 3765080
Total for 1 stk: 759,00 kr.
(948,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Ekstra bredt strygebræt til hurtigere strygning

Smart strygebræt med varmebestandig afsætningszone til både tør- og dampstrygejern. Designet et gennemtænkt, med flere højdeindstillinger som gør det nemt kan opnå en behagelig og ergonomisk arbejdsstilling. Strygebrættet udmærker sig ved brættets ekstra store bredde på 47 cm. Det gør det muligt at stryge mere af duge, sengetøj og tøj, fx en skjortes bag- eller forside, end man normalt kan med smallere standard strygebrætter. Derfor får du en komfortabel og hurtig strygning af dit tøj og tekstiler, med Brabantia Strygebræt D!

Strygebrættets særlige asymmetrisk design og robuste stålben betyder, at man kan sidde ned ved det og stryge - helt uden at risikere, at det vælter (hvis du vil se hvordan, kan du se video nr. 2 her på siden).

Den tilspidsede ende af Brabantia strygebræt D er perfekt til effektiv strygning af bukser, nederdele osv. "Parkeringszonen" til strygejernet gør det legende let at sætte strygejernet ned, imens du retter det du stryger til, eller skifter til næste stykke tøj.

Brabantia Strygebræt D har desuden både børnesikring og låsefunktion. Låsefunktionen gør det muligt at folde brættet sammen når det ikke er i brug, og børnesikringen gør, at brættet ikke pludselig falder sammen ved et uheld. Brættet står stabilt på gummifødder, som beskytter gulvet og sørger for, at det står godt fast, når du stryger. Betrækket er lavet af 100% bomuld, og har et elastisk, holdbart skumunderlag. Praktiske snore sørger for, at betrækket altid sidder stramt på strygebrættet.

Leveres med betræk som vist på billedet.

  • Model: D
  • Ekstra bredt strygebræt til hurtig og komfortabel strygning
  • Justerbar højde: 61 - 102 cm 
  • Står stabilt på 4 solide stålben 
  • Varmebestandig afsætningszone til strygejern
  • Børnesikring og låsefuntion
  • 10 års Brabantia garanti
  • Format (HxBxD): 163 x 47 x 8,5 cm