Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Vileda Ultra Speed Startersæt

1 stk MicroPlus moppe – 1 stk fremfører – 1 stk spand – 1 stk håndpresse

Varenr.: 3175090
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 1.099,00 kr.
(1.373,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Effektiv rengøring til forskellige behov

Vileda startersæt Ultra Speed består af en 25 liter spand med håndpresse, inkl. vogn, en fremfører og et stk. MicroPlus mop (Indeholder ikke skaft, skal tilkøbes). Sættet er ideelt i en travl hverdag, hvor rengøring prioriteres højt, og det skal være enkelt og smart.

UltraSpeed er et nyt, modulopbygget gulvrengøringssystem, der er nemt at bruge, så det ikke kræver oplæring af medarbejdere. Systemet har en nyudviklet håndpresse, som presser mopperne væsentligt bedre end mange andre pressere og du kan vride mopperne uden besvær, hvilket betyder mindre kraftanvendelse og at gulvene tørrer hurtigere. 

Gulvspanden er fremstillet af solid polypropylen (PP) med indvendig skala, den har hældetud og ergonomisk bærehåndtag. Spanden har et rektangulært design, som medvirker til mere stabilitet. Derudover er pressen forsynet med en skaftholder for nem placering af skaftet.

Fremføreren holder godt fast på moppen og har en praktisk monteringsstrop som gør, at moppen ikke behøver at blive afmonteret ved vridning. 

Moppen er fremstillet af god mikrofiber, som har en god og effektiv rengøringsevne på alle typer gulve. Moppen har lange polyester mikrofibre til intensiv rengøring og diagonale nylon striber, som betyder lav friktion, der giver ubesværet rengøring af trapper og fodpaneler.

  • Store Ø 75 mm hjul (der ikke efterlader mærker)
  • Mål: 48 x 48 x 74 cm
  • Vægt: 36 kg
  • Spand: 25 liter
  • Fremfører 40 cm