Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Citronsyre Granulat 1 kg

Læs venligst varebeskrivelse før brug!

Varenr.: 3743420
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 dåse: 119,00 kr.
(148,75 inkl. moms)
dåse
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

1 kilo Citronsyre granulat

Citronsyre i pulverform, kan bruges til rensning/afkalkning af opvaskemaskiner, kobber, messing, rensning af wc kummer og meget andet. Du fylder fx. opvaskemaskinens sæbebeholder med citronsyre og lader den køre på et normalt program, hvis du har snavsede eller tilkalkede glas, sætter du dem ind i opvaskemaskinen før afkalkning, og de vil skinne som nye.

  • Afkalkning af opvaskemaskiner
  • Pletfjerning
  • Rensning af kobber og messing
  • Rensning af WC-kummer

Tips:

Ved pletfjerning blandes citronsyren 1/9 med vand, og pletten (fx en frugtplet) gnubbes forsigtigt med blandingen. Hvis pletten er indtørret, er det en god ide først at opbløde pletten med glycerin.

Kobber og messing afrenses ved 1 spsk. citronsyre, som opløses i ca. 1 liter kogende vand. Herefter sættes kobber eller messingen i blød i 5 minutters tid, hvis ikke alle rester er forsvundet, kan man benytte en blød tandbørste til at fjerne det overskydende snavs. Skyl kobberet eller messingen efter med rent vand.

Ved toiletkummer anbefales det at hælde citronsyre i kummen og lade det sidde i 10 minutters tid, hvorefter du kan skrubbe kummen ren.

Dokumenter