Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Dyson V6 Fluffy+ støvsuger

Opfundet til hårde gulve - Opsamler større partikler og fint støv samtidig

Varenr.: 3237020
Total for 1 stk. : 4.879,00 kr.
(6.098,75 inkl. moms)
stk.
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Dyson V6 Fluffy+ støvsuger

Opfanger allergener, udskiller renere luft!

Denne Dyson V6 Fluffy+ er en ledningsfri støvsuger i et let design og med en vægt på blot 2.11 kg, manøvreres den nemt, med kun én hånd. Tyngdepunktet er placeret tæt ved grebet for at gøre det let for dig at gøre rent i forskellige højder og vinkler. Med et enkelt tryk på knappen, kommer du nemt af med snavset og opnår en hygiejnisk tømning af beholderen.

Støvsugeren er fremstillet med en patenteret cyklonteknologi der indfanger og fastholder støv. Et effektivt filter indfanger allergener og bakterier på helt ned til 0,3 mikron og hele systemet er forseglet, så luften der kommer ud af støvsugeren, er renere end den luft, du indånder.

Takket være en perfekt kombination af 2 Tier Radial™-cykloner og et redesignet nikkel-mangan-koboltbatteri, opnår du en effektiv og høj sugeevne. Et praktisk soft roller-mundstykke, af vævet blød nylon med rækker af anti-statiske kulfibertråde, sørger for at opsamle fint støv og større partikler af snavs.

En smart udløser hjælper dig med at spare på energien på batteriet, så du kun bruger den nødvendige mængde strøm, mens du reelt støvsuger. Og takket være en smart trykknap til valg af effekt får du hele 8 minutters øget sugning til ekstra vanskelige områder.

Dysons V6 Fluffy+ støvsuger kan hurtigt konverteres til en lille håndholdt udgave, til hurtig rengøring, pletvis rengøring og rengøring af vanskelige steder, såsom trapper. Med Dysons ledningsfrie støvsuger får du altså høj sugeevne, lang driftstid og fri bevægelighed - Fjerner støv og snavs, hurtigt og nemt!

  • Vægt: 2,04 Kg
  • Sugekraft: 28 AW
  • Sugekraft Boost: 100 AW
  • Størrelse af beholder: 0,4 L
  • Vaskbart filter der varer hele produktets levetid
  • Soft roller-mundstykke
  • 2 Tier Radial™-cykloner
  • Dimensioner(HxBxD): 25 X 121,6 x 22,2 cm