Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Tork T2 Dispenser Jumbo toiletpapir, hvid

Perfekt til toiletter med medium til høj brugerfrekvens

Varenr.: 7510159
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 569,00 kr.
(711,25 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Tork T2 Dispenser til jumbo toiletpapir

Slidstærk dispenser til toiletpapir, med et moderne og funktionelt design. Dispenseren er udviklet til ubesværet brug på toiletter med et højt antal af besøgende, hvor det er vigtigt at papiret ikke slipper op. Derfor har dispenseren en praktisk stubrulleholder så hele rullen bruges op, og en optimal rullebremse som forhindrer friløb og reducerer forbruget.

Tork T2 systemet er mini-udgaven af Torks T1 toiletrullesystem. Fordi Tork T2 systemet er mindre, er det særligt velegnet til toiletter med begrænset plads. Den mindre størrelse betyder, at Tork T2 dispenserne har en kapacitet på helt op til 8 almindelige ruller toiletpapir. Det betyder at der går forholdsvis tid imellem genopfyldningerne, så du kan spare tid på vedligeholdelse i hverdagen. Det er nemt at se hvornår det er tid til en genopfyldning, fordi dispenseren har et gennemsigtigt vindue.

Dispenseren har glatte og afrundede overflader som er nemme at rengøre. Til afskæring af papiret har dispenseren glasfiberforstærkede takker, og det sikrer en nem afrivning af toiletpapiret.

  • System: T2
  • Farve: Hvid
  • Materiale: Plast
  • Stubrulleholder bruger hele rullen op
  • Lav vedligeholdelse i det daglige
  • Mål (BxHxD): 345 x 275 x 132 mm
  • Tork varenr: 555000

Med en Tork dispenseraftale får du denne dispenser til kr. 50,-

Læs mere om Tork dispenseraftaler.


Tork

Tork er det førende varemærke indenfor hygiejneprodukter til arbejdspladsen. Produkter fra Tork er designet til at gøre hverdagen lettere, omkostningseffektiv og ikke mindst hygiejnisk.