Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Tork T6 Twin Dispenser toiletpapir, hvid

Smart dispenser med automatisk rulleskift

Varenr.: 1721449
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 409,00 kr.
(511,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Tork T6 Twin Mid-size Toiletpapir Dispenser

Kompakt dispenser med automatisk rulleskift, så gæsterne på toilettet oplever at den ikke løber tør for papir. Derfor er Tork T6 dispenseren oplagt til miljøer hvor høj brugertilfredshed er i højsædet, og hvor der er et stort gennemtræk af mennesker. 

Med plads til 2 ruller toiletpapir ad gangen, har Tork T6 dispenseren en høj kapacitet. Tork T6 toiletpapirsrullerne kommer desuden med en rullelængde på helt op til 100 M (find varenr. 1722290 under relaterede varer). Den tomme toiletpapirsrulle bliver inde i dispenseren, og du undgår dermed affald på gulvet.

Dispenseren har et moderne, funktionelt og slankt design, som passer perfekt i toiletmiljøer med begrænset plads. Det funktionelle design understreges af dispenserens glansfulde overflade i slagfast plast og de afrundede kanter. Det gør dispenseren let at holde ren, så den præsenterer sig på bedste vis.

  • System: T6
  • Farve: Hvid
  • Materiale: Plastik
  • Lav vedligeholdelse i det daglige
  • Mål: 184 x 344 x 140 mm
  • Tork varenr. 557500
 
Med en Tork dispenseraftale får du denne dispenser til kr. 50,-
 

Tork

Tork er det førende varemærke indenfor hygiejneprodukter til arbejdspladsen. Produkter fra Tork er designet til at gøre hverdagen lettere, omkostningseffektiv og ikke mindst hygiejnisk.