Sørg for optimal sikkerhed på din arbejdsplads eller dit hjemmekontor.

Hos Lomax vægter vi sikkerhed højt. Gode og sikre arbejdsvilkår på arbejdspladsen giver nemlig tryghed blandt medarbejderne. Vi har derfor et bredt sortiment inden for sikkerhedsudstyr, så du nemt kan sikre optimale arbejdsvilkår og tryghed på din arbejdsplads.

Men hvad er tryghed? Giver det tryghed, hvis jeres it-system er sikret mod hackerangreb med det nyeste antivirusprogram, eller hvis medarbejderne har adgang til godt sikkerhedsudstyr som f.eks. sikkerhedsbriller og høreværn? Eller er det trygt for medarbejderne, hvis I har en synlig hjertestarter hængende, og de ved, hvordan de skal benytte den? Det er forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvad der skal til for, at medarbejderne føler sig trygge. Hos Lomax gør vi, hvad vi kan, for at du kan skabe de bedste forudsætninger for, at dine medarbejdere føler sig trygge, når de går på arbejde.

Alt i sikkerhed

Vi har produkter til både overvågning, førstehjælp, brandslukning og sikring af persondata.

Hvad betyder sikkerhed for dig?

Foregår arbejdet i din virksomhed primært i et traditionelt kontormiljø, hvor medarbejderne løser deres opgaver via e-mail og it-systemer, så er det formentlig vigtigere for jer at prioritere it-sikkerhed frem for sikkerhedsudstyr så som høreværn. I mange virksomheder er it kernen i organisationen, og derfor er it-sikkerhed en enormt vigtig prioritering. Sidder du i en nystartet virksomhed, eller er du mindre erfarende it-bruger, så kan det være en god idé at se nærmere på, hvad du kan gøre for at sikre god it-sikkerhed hos jer. It-sikkerhed indebærer, at man har et godt antivirusprogram, så man nemt kan beskytte sine filer mod unødvendige trusler fra virus. Derudover er det altid en god idé at have en harddisk, så du kan tage backup af dit arbejde – med mindre du benytter dig af skyen eller en fælles server din virksomhed. Det allervigtigste er dog, at jeres it-udstyr er opdateret, og at dine medarbejdere ikke bruger forældede og ustabile computere og laptops i deres arbejde. Hos Lomax har vi bredt udvalg af computere og laptops, som passer til mange forskellige behov.