Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz MyBox Opbevaringsboks Small, hvid/grøn

En optimal opbevaringsløsning til kontoret og hjemmet

Varenr.: 60003976
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 81,95 kr.
(102,44 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Leitz MyBox - når opbevaring betyder noget

Leitz MyBox er din boks. Det smarte system består af opbevaringskasser i forskellige størrelser, som hjælper dig holde styr på små og store ejendele, på kontoret og hjemmet. Du opnår et strømlinet look, som udstråler overskud og passer perfekt ind i tidens indretningstrend.

MyBox sortimentet er fremstillet i robust BPA-fri plast. Det er et ridsefrit kvalitetsmateriale, som også er vandtæt, så de holdbare kasser kan passe ekstra godt på dine ting. Opbevaringskasserne har et attraktivt design, med elegante to-farve kombinationer og en glossy overflade.

Leitz MyBox Opbevaringskasse Small med låg

Lille opbevaringskasse med et rumindhold på 5 liter. Anvendelsesmulighederne er utallige. Brug den f.eks. til din tablet og kabler, pung og læsebriller, saks, kuglepenne, post-its og hvad du ellers har liggende på skrivebordet.

Du kan organisere indholdet i den lille opbevaringsboks ved at tilkøbe flere MyBox kasser, i mindre størrelser. Det gør det lettere at overskue kassens indhold. Du kan f.eks. købe en praktisk organiseringsbakke. Opbevaringsbakken kan du så bruge til mindre ting, såsom kuglepenne, post-its, en saks og tape.

Muligheden for at sætte flere MyBox varer ind i hinanden gør sortimentet både rummeligt og pladsbesparende.

Opbevaringskassens låg har en diskret klik-på funktion som holder det på plads. Samtidig er låget let at få af, når du har behov for det. De afrundede hjørner og holdbare materiale gør boksen let at gøre ren.

  • Kapacitet: 5 liter
  • Robust, ridseafvisende og vandtæt ABS materiale
  • Kan stables med 1 x MyBox Large på en standard hylde (varenr. 60003966)
  • Udvendige mål: 318 x 128 x 191 mm
  • Indvendige mål: 258 x 128 mm
  • Farve: Hvid og grøn


MyBox tilbehør til denne opbevaringsboks:

  • Opbevaringsbakke Long
  • Organiseringsbakke Small


Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.