• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Kontorartikler

Hos Lomax finder du alle de kontorartikler, du har brug for til din virksomhed, lige fra papir til skriveredskaber og alt sammen i et velassorteret udvalg. Bestil alle jeres kontorting lige her, nemt og billigt og få hurtigt leveret. Læs mere

Anbefalet til dig

Køb alt indenfor kontorforsyning hos Lomax

Hos Lomax har vi et bredt udvalg af billige kontorartikler, der gør det nemt at optimere din arbejdsplads og bestille alt indenfor kontorforsyning. Hos os finder du alt lige fra kuverter og printerpapir til sakse og stempler af en ordentlig kvalitet. Mangler du overblik over dagens opgaver, har vi Mayland kalendere, der er en god hjælp, når arbejdet skal organiseres. Uanset om du mangler kontorartikler i Frederikssund, København, Odense, Aarhus eller et helt femte sted, så bestil lige her. Vi leverer hurtigt og nemt direkte til din dør. 

Papir til kontoret

På arbejdspladsen er det irriterende at løbe tør for de vigtigste kontorting. Derfor har vi hos Lomax et bredt sortiment af papir, så hvad enten det er Post-it notes, du søger, printerpapir eller en blok til at have liggende på skrivebordet, har vi det du mangler. Vi har alt lige fra kopipapir og laserpapir til tegnepapir, transparent papir og farvet papir. Du finder alt imellem det særlige 350g kunstpapir og det helt almindelige 80g printerpapir i shoppen her. Vi har også styr på formaterne, så du kan finde de mest gængse papirstørrelser som A2, A3, A4, A5 og A6.

Orden på skrivebordet

Er du en af dem, der har svært ved at overskue de daglige arbejdsopgaver pga. rod på arbejdsbordet? Eller mangler du måske bare nogle småting til skrivebordet? Du er kommet til rette sted, for vi har alt i skrivebordsudstyr. Her finder du brevbakker, hæftemaskiner, hulapparater og diverse andre hjælpemidler til en organiseret arbejdsdag ved skrivebordet. Du mangler måske også en holder til dine kuglepenne og har generelt brug for mere opbevaring til dine kontorting. I Lomax’ store udvalg finder du også det faste tilbehør til skrivebordsskuffen som tape og lim, sakse og hobbyknive, clips og brevklemmer. Alle de små ting som gør, at kontoret hænger sammen. Og glem ikke papirkurven!

Fyld op på lageret med skriveredskaber

Er det måske nye skriveredskaber, du trænger til? Den rigtige kuglepen eller blyant er guld værd, hvis man bruger den hver dag. Derfor er det vigtigt at finde den perfekte følgesvend til sine skriveopgaver. Hos Lomax har vi heldigvis et bredt udvalg af overstregningspenne, kuglepenne, blyanter m.m., så det er nemt at finde både gamle og nye favoritter.

Alt fra kontormaskiner til brevordnere og arkivering 

Til det velfungerende kontor er det også vigtigt med de rigtige kontormaskiner. Måske mangler du en effektiv makulator eller en stabil og skarp skæremaskine? Vi har også alt det, du behøver, når du skal laminere vigtige papirer. Opbevaring og arkivering af papirer klares også nemt med varer her fra siden. Med et stort sortiment af brevordnere, ringbind og forskellige arkiveringsfoldere er der ingen undskyldning for æselører og krøllede dokumenter i tilfældige skuffer. Pas godt på de papirer, du faktisk skal gemme og kom af med dem, der skal destrueres og ikke må opbevares, på en forsvarlig måde, der følger reglerne for GDPR. Hvis du mangler kontortilbehør til din butik, finder du også alt det nødvendige her på siden.

Bevar overblikket

Har du mange bolde i luften? Skal du samtidig huske en tandlægetid i næste måned samt en fødselsdagsfest om to uger? Så har du brug for en praktisk kalender til at bevare overblikket. Kalenderen kan indeholde både privatlivets vigtige arrangementer samt deadlines og møder på arbejdet. Lommekalenderne fås i praktiske størrelser og kan inddeles efter dag eller uge. Har du i stedet brug for en stor kalender til hele afdelingen eller til væggen på hjemmekontoret, så finder du også smarte vægkalendere i Lomax’ sortiment.

Styr på forsendelse

Hvis du skal sende pakker eller breve, er det rart at have lageret fyldt op med kuverter og konvolutter. I Lomax’ store udvalg finder du både almindelige kuverter, boblekuverter og specialkuverter, så din forsendelse kan blive pakket rigtigt ind. Når kuverten er lukket og adressen skal skrives på, så er det rart at kunne printe en etiket hurtigt og nemt. Etiketter er ofte selvklæbende, så de kan nemt sættes på forsendelsen uden ekstra lim eller tape. Så er forsendelsen klar til at blive postet.

Bliv klogere på kontorartikler

Hvad er kontorartikler egentlig? Kontorartikler er alt det, du har brug for i løbet af din arbejdsdag. Kontorartikler kan bruges til både små og store opgaver fra en kuglepen og en notesblok til at notere vigtige detaljer på til kalendere, som bruges til at holde styr på møder, og ringbind til arkivering af vigtige papirer.
De rigtige kontorartikler er vigtige på både arbejdspladsen og hjemmekontoret. Post-blokke er rare at have lige ved hånden, så man nemt og hurtigt kan skrive små noter om en arbejdsopgave eller lave en huskeliste. Hos Lomax finder du alt det, du skal bruge til arbejdspladsen eller hjemmekontoret, da vi har salg både til virksomheder og til private.

Køb kontorartikler online

Hos Lomax har vi gjort det nemt for dig at bestille alting til kontoret online i vores webshop, og sørget for et sortiment, der er så bredt, at du kan få alle de kontorartikler til erhverv og til privatbrug, som du har behov for. Så behøver du altid kun at bestille dine billige kontorvarer ét sted. Vi har ovenikøbet gjort det ekstra nemt for dig at genbestille de kontorartikler, du bruger, så du behøver ikke selv huske på hverken varenumre eller fakturaer. Når du er ved at løbe tør for kuglepenne, printerpapir eller markere, genbestiller du bare. Det er nemt! Med vores dag til dag-levering, sørger vi for levering af dine produkter allerede indenfor 1-2 arbejdsdage på langt størstedelen af vores varer. 

Billige kontorartikler

Hos Lomax har vi altid et stort udvalg af billige kontorartikler til virksomheden, institutionen eller hjemmekontoret. Tilmeld dig vores tilbudsmail og modtag e-mails med vores mange gode tilbud f.eks. når vi har tilbud på kontorartikler. Når du er kunde hos Lomax, opsparer du automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Læs mere om KvartalsBonus.

Ofte stillede spørgsmål om kontorartikler

Man kan købe kontorartikler hos Lomax, hvor der findes et stort udvalg af gode og billige kontorartikler, så du kan få fyldt lageret med det vigtigste tilbehør til kontoret. Udforsk udvalget og find kalendere, skrivebordstilbehør, papir og blokke, arkivering, etiketter, kuverter og forsendelse samt skriveredskaber.

Ja! Hos Lomax kan du købe kontorartikler både til arbejdet og til privat brug. Så er du altid forsynet med det, du har brug, hvad enten du arbejder hjemmefra eller på arbejdspladsen.

Kontorartikler er alle de varer, der bruges dagligt på kontoret. Det kan være papir og blokke, skriveredskaber som kuglepenne og blyanter, eller arkiveringsudstyr som ringbind, mapper og brevordnere. Hos Lomax finder du alt det, du skal bruge til at udstyre dit kontor samlet et sted.