• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Kontorartikler

Mangler du nyt udstyr til kontoret eller de helt rigtige ting til skrivebordet? Hos Lomax forhandler vi alt i kontor artikler og kontorudstyr, der gør din og kollegernes arbejdsdag både nemmere og sjovere. Find alt fra kopi- og printerpapir i høj kvalitet til smarte kalendere og gode skriveredskaber, og meget andet. Bestil nemt online og få hurtig levering direkte til døren i din virksomhed.

Hvad er kontorartikler?

Kontorartikler er en betegnelse der dækker over de forskellige varer og arbejdsredskaber, der bruges ifm. almindeligt kontorarbejde. Det omfatter f.eks. alt fra papir og notesblokke til skriveredskaber som kuglepenne og blyanter, eller arkiveringsudstyr som ringbind og brevordnere mm.

Hvilket kontorudstyr skal du bruge?

Alle virksomheder er forskellige og har forskellige behov, det gælder også dig og din virksomhed, så hvilke kontor artikler og udstyr er du på udkig efter?

Mangler du papir og print i forskellige størrelser?

Er du løbet tør for post it til brainstormen på whiteboardet eller er der ikke flere sider tilbage i blokken eller notesbogen? Intet problem, vi har alt i blokke og papir hvad enten du leder efter kopipapir og laserpapir eller karton og farvet papir.

Du finder alt imellem det særlige 350g kunstpapir og det helt almindelige 80g printerpapir i shoppen her, og selvfølgelig i de papirstørrelser du skal bruge, uanset om det er A2, A3, A4, A5 eller A6.

Har du derimod behov for at sende pakker med breve eller papirer, forhandler vi også et stort udvalg af almindelige kuverter og konvolutter såvel som boblekuverter og specialkuverter.

Har du brug for ting til skrivebordet?

Mister du hurtigt overblikket i arbejdet fordi dit skrivebord roder? Du er ikke alene, heldigvis er kampen mod rodet nem at vinde. Med få og simple hjælpemidler som brevbakker, hæftemaskiner og hulapparater, kan du nemt og hurtigt rydde op i rodet, og er du du typen der aldrig helt kommer i bund med oprydningen, så få fat i en affalds- eller papirkurv, som det første.

På samme måde kan du med fordel benytte en penneholder, så alt fra kuglepenne til clips, brevklemmer og sakse, står placeret ét sted og ikke ligger sporadisk ud over hele bordet.

Er det svært at holde styr på dokumenter og aftaler?

Når du ikke har system i dine dokumenter og noter kan alt fra vigtige papirer med nøgletal og forretningskritisk data til personfortrolige oplysninger hurtigt blive væk i rodet.

Løsningen hedder bedre og smartere opbevaring og arkivering, og i vores store sortiment af smarte etiketter og praktiske brevordnere, ringbind og forskellige mapper, finder du alt, du skal bruge.

Med andre ord, er der ingen undskyldning for æselører og krøllede dokumenter i tilfældige skuffer. På samme måde er den rigtige kalender for mange mennesker et vigtigt redskab i hverdagen, når der skal holdes styr på møder og aftaler med kunder og kolleger eller planlægges ferie og hentning af ungerne før og efter arbejdstid.

Find billige kontorartikler online hos Lomax

Uanset hvad du skal bruge i dit arbejde og hvilket kontorudstyr du er på udkig efter, så finder du det hos os.

Vi forhandler et bredt udvalg af kontorartikler i høj kvalitet til både virksomheder, institutioner og private - vælg f.eks. blandt populære kategorier som:


Har du brug for hurtig levering? Bare rolig, bestiller du før kl.16, sender vi også dine varer af sted samme dag, hvis varerne er på lager.

Dine fordele som Lomax-kunde

Uanset hvad du skal bruge i arbejdsdagen, får du som kunde hos Lomax masser af fordele, når du handler. Foruden hurtig levering får du også fede fordele som, at du altid:

  • Får en gave med dit køb
  • Opsparer mindst 5% KvartalsBonus på alle dine køb
  • Nemt kan genbestille de varer du bruger mest

Netop derfor er der også gode grunde til at bestille dit kontorudstyr og kontorartikler på lomax.dk, næste gang du mangler kuglepenne eller er ved at løbe tør for kopipapir. Læs meget mere om KvartalsBonus og dine mange andre fordele som Lomax-kunde her.

Foretrækker du at handle eller afhente i fysisk butik, er du også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik i Frederikssund.

Vil du også have de bedste tilbud?

Gør som over 100.000 andre og tilmeld dig Lomax' tilbudsmail nu, så er du blandt de første til at få besked direkte i indbakken, når der er skarpe tilbud på ting til kontoret. Du er samtidig automatisk med i konkurrencen om at vinde månedens præmie, ligesom du får besked, når du har KvartalsBonus til gode.

Kan du handle kontorartikler både som virksomhed og privat?

Ja. Hos Lomax kan du handle som kunde, hvad enten du er virksomhed eller privat, og uanset om du skal bruge dine kontorartikler til arbejdspladsen eller hjemmekontoret.