• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Vælg en kategori

Møbler

Find alle de kontormøbler, du har behov for, når din virksomhed skal indrettes. Med et bredt sortiment af moderne og billige møbler til alle arbejdspladsens rum, lige fra kontorstole til whiteboards, er der noget til ethvert behov. Find dine favoritter, bestil og få leveret lige til døren. Læs mere

Anbefalet til dig

Velfungerende indretning i alle rum

Skab gode rammer for medarbejdere og kolleger ved at indrette med omtanke og øje for, hvad der skaber de bedste rammer for en effektiv arbejdsdag. En optimal arbejdsstation eller et godt velkomstområde til kunder og samarbejdspartnere har stor værdi. Ikke bare for medarbejdere i virksomheden, som kommer og går hver eneste dag, men også for det førstehåndsindtryk hele virksomheden giver.
God indretning med opbevaringsløsninger som både er praktiske og pæne er en hjælp, så I kan holde orden og altid have en ryddelig og præsentabel arbejdsplads. Samtidig kan de rette reoler og skabe gøre en stor forskel for, hvor godt jeres kvadratmeter bliver udnyttet. 

Havemøbler og tilbehør til terrassen 

Husk også at indrette jeres udendørsområder, så de er attraktive for medarbejderne. Når vejret er til det, kan et møde måske foregå på terrassen, frokosten kan spises i solen og pauserne kan holdes i den friske luft.
Vi har mange slags havemøbler, parasoller og alt det andet, du skal bruge for at skabe et lækkert udendørsmiljø. Uanset om du er på udkig efter en enkelt bænk til at stille op ad en husmur, eller borde og stole til flere afdelinger, har vi det selvfølgelig.
Vores sortiment er fyldt med udendørsmøbler som er velegnede til at modstå det danske vejr. Et bord-bænkesæt er en nem løsning, der fungerer godt, uanset om I er mange eller få. Sæt blot flere sæt i forlængelse af hinanden, for at skabe en hyggelig langbordsstemning. 

Indtænk belysning og akustik, når du indretter

Lys og lyd er vigtige parametre at overveje, når du skal indrette eller flytte rundt på eksisterende arbejdspladser. Du kan optimere akustikken betydeligt med de rigtige møbler og en indretning, der generelt gør rumfornemmelsen bedre og sænker støjniveauet. F.eks. kan skillevægge og gulvskærme være meget hjælpsomme, når store rum skal opdeles eller hårde overflader skal blødes op.
Selvom det måske ville være optimalt for jer med en stor ombygning eller støjreducerende plader i hele loftet, er der ingen grund til at vente på, at budgettet til så stor en forandring er der. Man kan sagtens forbedre lidt ad gangen med akustikplader på udvalgte vægge, bordskærme og polstrede møbler. Vidste du, at en reol fyldt med bøger faktisk er en god støjdæmper? 
Et godt arbejdsmiljø, uden unødig støj, øger effektiviteten. Det samme kan god belysning gøre. Lys har stor betydning for energiniveauet, og ved forkert eller for lav belysning bliver du og dine kollegaer hurtigere trætte, og energien daler. Sørg derfor for, at lamper og belysning er i orden. Vores sortiment byder på gode løsninger - både til individuelt arbejdslys ved skrivebordet og loftsbelysning i hele rum. 

Konferencemøbler og kantinemøbler

Sid godt - også i mødelokalet og kantinen. Det er ikke altid, at der bliver tænkt på komfort og god indretning, når der skal købes konferencemøbler eller nye kantinestole og -borde til opholdsrum og køkken i virksomheden.
Selvom stolene måske skal være stabelbare, og I fortrækker klapborde, så de er fleksible og nemt kan flyttes, kan komforten sagtens følge med. Vil I gerne have indrettet et klassisk og stilfuldt mødelokale, finder I også mange valgmuligheder blandt vores konferencesæt. 
Til indretningen i mange rum hører også tavler på væggene. Netop tavler og alt det, der hører til, kan du naturligvis også købe her på siden. Er det nogle gode og holdbare whiteboards I mangler til mødelokalerne, eller måske en ny opslagstavle til kantinen? Find tavlerne her, og sørg for også at bestille det tilbehør, du får brug for i form af tegnestifter, markere og tuscher. 

Skriveborde

Mange bruger rigtig meget tid foran et skrivebord i løbet af arbejdsdagen. Derfor er det også vigtigt, at skrivebordet kan indstilles således, at der er mulighed for at ændre på højden. Det passer på dine medarbejderes krop, så de kan yde bedre. Du finder hæve/sænke borde i forskellige størrelser og farver, så de passer til lige netop jeres behov og indretningsstil. 
Har du blot brug for et almindeligt skrivebord, som heller ikke vælter budgettet? Så finder du mange flotte kontorborde til virksomheden eller hjemmekontoret.

Få hjælp af vores indretningseksperter

Hvis I er i tvivl om, hvordan jeres lokaler skal indrettes, så hjælper vi jer gerne. Uanset om det er nye lokaler, der skal indrettes fra bunden, eller det er et enkelt kontor I vil modernisere, så er vores dygtige indretningsspecialister klar til at hjælpe med vejledning og gode råd. Vi kan anbefale de møbler, der egner sig bedst til netop jeres lokaler og medarbejdernes behov, så I ikke selv skal bruge tid på research og indsamling af al den nødvendige viden på området. Så tøv ikke med at få et tilbud på møbler og indretning fra Lomax.

Også til private og til hjemmekontoret

Møbler, der primært er målrettet indretning af virksomheder, kan også være meget velfungerende og perfekte i hjemmet. Et arkivskab med mange rum er lige så praktisk hjemme som i virksomheden, ligesom en god kontorstol kan være guld værd på hjemmekontoret. Se vores store udvalg af kontormøbler!  Måske mangler du en opslagstavle til entreen eller har brug for et moderne og smukt sæt af bord og stole til spisepladsen i køkkenet.

Billige møbler til kontoret

Hos Lomax har vi altid et stort udvalg af billige møbler til f.eks. kontoret, receptionen eller kantinen.
Tilmeld dig vores tilbudsmail og modtag e-mails med vores mange gode tilbud f.eks. når vi har tilbud på møbler.
Når du er kunde hos Lomax, opsparer du automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Læs mere om KvartalsBonus.