23% i Bonus på hele sortimentet til og med torsdag

Vælg en kategori

Møbler

Alle virksomheder har behov for kontormøbler, og hos Lomax finder du nemt og enkelt alt det du mangler. Hvad enten du mangler stole, borde, reoler, arkivskabe, kantinemøbler, stoleunderlag, skillevægge eller hvad det nu måtte være inden for kontormøbler, så finder du det hos Lomax. Vi har alt fra designermøbler til mere billige kontormøbler, så du nemt kan finde kontormøbler der passer til dit budget og dit behov.

Vi har nogle fantastiske leverandører af kontormøbler inden for hver deres kategori, hvilket sikrer dig et udvalg af møbler af høj kvalitet til en overkommelig pris. Læs mere om Møbler

Kontormøbler til ethvert kontor

Vi har møbler til den store kontorindretning og til hjemmekontoret, og de fleste af vores stole er ergonomiske korrekte. Vores reoler, arkivskabe, kontorstole, skriveborde mv. findes i mange forskellige størrelser og former, hvilket gør det nemmere for dig, at finde nogle der passer til det kontor du skal have nye kontormøbler til.

Skab en stemning med dine kontormøbler og få tips til kontorindretning
Med det store udvalg af kontormøbler, kan man vælge at indrette sit kontor på mange forskellige måder. Der er stor forskel på, om det er hjemmekontoret, et åbent kontorlandskab eller om det er flere lukkede kontorlokaler man skal indrette. Fælles for dem alle er dog, at møbler og belysning skal passe til rummet og de mennesker, der arbejder i det. Er rummet meget stort eller lydt kan vi eksempelvis anbefale skillevægge, som vi har i mange størrelser, og til mange formål, som for eksempel at dele lokalet op eller virke lyddæmpende.

Undgå ondt i ryggen med korrekt indstilling af din kontorstol og dit hæve/sænkebord
Én ting er, at finde de kontormøbler man gerne vil have og at få indrettet kontoret. En anden ting er, at kroppen ikke er gearet til at sidde ned i så mange timer, som en normal arbejdsdag kræver for mange der sidder på kontor. At indstille sin kontorstol korrekt eller at få udnyttet sit hæve/sænkebord kan ofte være en udfordring for mange. På vores blog kan du få hjælp til netop hvorledes.

I tvivl om noget vedrørende kontormøbler?
Du skal være mere end velkommen til at kigge dig lidt omkring og måske lade dig inspirere, og har du nogle spørgsmål sidder vi klar på chatten alle hverdage fra 8-16.30, fredag dog til 16. Det skal være nemt at handle hos Lomax og derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.