Vælg en kategori

Møbler

Har din virksomhed brug for nye kontormøbler? Vi har alt fra eksklusive designermøbler til billige kontormøbler, så du kan nemt finde netop de møbler der passer til dit budget og dit behov. Læs mere om Møbler

Kontormøbler til ethvert kontor

Vi har både møbler til den store kontorindretning og til hjemmekontoret, og masser af ergonomiske og gode kontorstole at vælge imellem. Vores reoler, arkivskabe, kontorstole, skriveborde m.v. findes i mange forskellige størrelser til forskellige behov, så hos os finder du nemt de møbler der passer til det kontor du skal have nye kontormøbler til. Vi har også et bredt udvalg af kantinemøbler og konferencemøbler, så de øvrige rum i din virksomhed kan vi også hjælpe med at få indrettet.

Skab god stemning med din kontorindretning og sid godt på din arbejdsplads

Med nutidens store udvalg af kontormøbler, kan man vælge at indrette sit kontor på mange forskellige måder. Der er stor forskel på, om det er et hjemmekontor, et åbent kontorlandskab eller om det er en række lukkede kontorlokaler man skal indrette. Fælles for alle projekterne er, at møbler og belysning skal passe til rummet og de mennesker, der arbejder i det. Er rummet meget stort eller lydt, kan vi eksempelvis anbefale skillevægge, som vi har i mange størrelser, og til mange formål. De er både velegnede til at dele et lokale op, og virker samtidigt lyddæmpende.

En ting er, at finde de kontormøbler man gerne vil have og at få indrettet kontoret. En anden ting er, at kroppen ikke er gearet til at sidde ned i så mange timer, som en normal arbejdsdag kræver for mange der arbejder på kontor. At indstille sin kontorstol korrekt eller at få udnyttet sit hæve-/sænkebord kan ofte være en udfordring for mange. Find god inspiration og nyttig info om kontorstole og ergonomi lige her.
Er du i tvivl om noget i forbindelse med kontorindretning eller kontormøbler? Spørg vores eksperter. Du skal være mere end velkommen til at kigge dig lidt omkring og måske lade dig inspirere, og har du nogle spørgsmål sidder vi klar på chatten alle hverdage. Det skal være nemt at handle hos Lomax og derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Kontormøbler hos Lomax

Skab et godt arbejdsmiljø med vores kontormøbler i topkvalitet. Med de rette møbler kan du både opnå multifunktionalitet samt en optimal arbejdsstation. Ydermere kan du optimere akustikken med kontormøbler.