• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Vælg en kategori

Elektronik

Trænger din mobiltelefon eller din computer til en opgradering? Så er du kommet til rette sted. Find de nyeste modeller af Apple IPhones og Macbooks hos Lomax. Lomax har et af Danmarks største udvalg indenfor elektronik. Du finder f.eks. tablets, kontormaskiner og el-artikler, så gå på jagt i vores kæmpe udvalg af elektronik og bestil online. Læs mere

Anbefalet til dig

Elektronik til din virksomhed eller hjemmekontoret

Elektronik er en uundværlig del af hverdagen for os alle sammen. Hvor mange elektroniske apparater og hjælpemidler har du brugt i løbet af morgenen, inden du ankommer på arbejdet? Og hvor meget elektronik bruger du på en almindelig arbejdsdag? Garanteret rigtig mange. Her på siden finder du billig elektronik fra velrenommerede mærker, der leverer stabile og velfungerende elektronikvarer, så du undgår unødigt bøvl. 

iPhone til virksomheden

Find nye iPhones til din medarbejdere hos Lomax. Vi forhandler flere forskellige modeller, så du kan få lige præcis den iPhone model, der passer til din virksomhed. Det tidsløse og holdbare design gør en iPhone til en perfekt arbejdsmobil.
Hos Lomax kan du også købe refurbished iPhones. Når du køber en brugt iPhone, sparer du penge samtidig med, at du gør noget godt for miljøet. I vores udvalg af brugte iPhones kan du finde flere modeller til gode priser. Alle telefoner er renoveret, så du får en iPhone, der er næsten som ny. Når du tænder din refurbished iPhone første gang, starter den op, som var den ny. Den er nemlig blevet renset for alt data, og software er blevet geninstalleret. Telefonen er naturligvis blevet testet, så vi ved, at den virker optimalt.'

Høj ydeevne med Apple Macbook

Få glæden ved et imponerende design og fantastisk drivkraft. MacBooks er kendt for sit overlegne batteri, stilrene design og hurtige styresystem. MacBooks er produceret i høj kvalitet med formidable skærme, der aldrig skuffer. Vælger du Macbooks til dine medarbejdere, er I sikret en stabil arbejdspartner. Din MacBook kan let flyttes rundt afhængig af, om du arbejder på kontoret, på farten eller derhjemme. 


Vælg mellem MacBook Pro eller MacBook Air. MacBook Pro er til dig, der har brug for en rigtig arbejdshest, der kan klare mange og tunge programmer i løbet af en arbejdsdag. 
Er du meget på farten eller har du ikke brug for at køre tunge programmer, så er MacBook Air et godt bud. Den er som navnet antyder let i vægt og har et tyndt og strømlignet design.
Fælles for begge modeller er, at de har lang batterilevetid og en lækker Retina-skærm, der giver den ultimative oplevelse af billeder og video. 

Kontormaskiner i alle afskygninger

Som totalleverandør til virksomheder har vi naturligvis et bredt udvalg af elektronik til erhverv, så uanset om det er kontoret, værkstedet eller måske en butik der skal forsynes, så har vi varerne i sortimentet. Klassiske kontormaskiner som labelprintere fra Brother og Dymo, regnemaskiner fra Casio og Texas Instruments og effektive multifunktionsprintere er bare noget af det vi kan tilbyde, som gør hverdagen på kontoret nemmere. Det kan også være et det er en makulator, en ny computermus eller et smart headset der skal bestilles i dag? 

Glem ikke de små ting

Med få klik lige her kan du klare de små hverdagsindkøb, som man helst ikke skal løbe tør for. Mangler du batterier, blæk til printeren eller el-pærer, så finder du altid et bredt udvalg og gode tilbud her i shoppen. 

Gaming

Har du børn i teenagealderen eller elsker du selv at game? Så gå ikke ned på gaming-udstyr. Hos Lomax finder du alt fra gaming musemåtter, gaming stole til gaming tastatur og mus med lækkert LED-lys. 
Indret dit gamer-rum og vær klar til at nedlægge dine modstandere.

Elektronik til hjemmekontoret

Du kan også bestille elektronik til det private hjem. Mangler du en god computerskærm, en ergonomisk mus eller tastatur eller måske et headset til onlinemøder? Så finder du alt, hvad du har brug for af elektronik til hjemmekontoret lige her. 

Billig elektronik

Hos Lomax har vi altid et stort udvalg af billige elektronikvarer til din virksomhed eller det private hjem.
Tilmeld dig vores tilbudsmail og modtag e-mails med vores mange gode tilbud f.eks. når vi har tilbud på elektronikvarer, som f.eks. computere, mobiltelefoner eller printere.
Når du er kunde hos Lomax, opsparer du automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Læs mere om KvartalsBonus.

Bestil elektronik online

Vi sørger for altid at have et opdateret og tidssvarende sortiment af elektronik online, så du altid har en velassorteret elektronikbutik at handle i, og er du i tvivl om noget, kan du kontakte vores kundeservice. Her sidder vores kompetente kollegaer klar til at hjælpe dig, så du også er tryg ved dit køb, når du bestiller elektronik online. Elektronik vi ikke har på lager, skaffer vi også hjem til dig. Vi dækker alle behov, som en travl og professionel virksomhed har.