• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Hos Lomax interesserer vi os for verden omkring os. Vi har derfor udformet en miljøpolitik og iværksat en lang række initiativer på CSR-området, som både inkluderer egne tiltag og projekter, hvor vi er gået sammen med andre virksomheder på tværs af landegrænser for at skabe en bedre verden – fri for korruption, med ordentlige arbejdsforhold for alle og med et bæredygtigt klima, som kan bestå generation efter generation.

På denne side kan du få det fulde overblik over vores CSR-arbejde. Vil du et spadestik dybere, kan du downloade vores CSR-folder "Ansvarlighed hos Lomax", hvor du blandt andet kan læse udtalelser fra vores administrerende direktør Kenneth Borup, se hvordan CSR-arbejdet hænger sammen med vores mission og vision samt læse om vores andre partnerskaber inden for området. Du kan også holde dig opdateret på vores CSR-arbejde ved at følge os på LinkedIn.

Verdensmål 7 Bæredygtig energi
Verdensmål 8 Anstændige jobs og økonomisk vækst
Verdensmål 12 Ansvarligt forbrug og produktion

FN's Verdensmål

Et af de større statslige CSR-tiltag er FN's Verdensmål. Disse mål har længe været et centralt omdrejningspunkt hos os. FN’s Verdensmål består af 17 samfundsområder, hvor hver virksomhed kan sætte ind for at gøre en indsats. Hos Lomax har vi valgt område 7, 8 og 12, da disse tre områder berører aspekter, som vi arbejder mest med til daglig. Her på siden vil du løbende kunne følge med i, hvor vi sætter ind for at forbruge og producere ansvarligt, sikre ordentlige arbejdsforhold og økonomisk vækst samt gøre en ekstra indsats for at passe godt på miljøet via bæredygtige tiltag.

Læs om vores CSR-projekter

I forlængelse af FN’s Verdensmål, som er et stort fokusområde hos Lomax, har vi udvalgt forskellige områder af vores forretning, som passer med hvert område. Her mener vi, at vi kan gøre en konkret forskel for miljøet, udsatte grupper i samfundet eller vores egne ansatte. Du kan læse meget mere om dette på vores CSR-projektside, som vi løbende udbygger med nye projekter.

Mød vores CSR Manager

Vores CSR Manager Ragga Asbjarnardottir er vokset op på Island med nær tilknytning til naturen og i særdeleshed havet. Derfor var hun også ekstra begejstret, da hun fik muligheden for at arbejde med miljø, bæredygtighed og socialt ansvar som vores nye manager inden for CSR. Mød hende i vores miniportræt.

Global Compact

Lomax er i 2022 blevet deltager i Global Compact Network Denmark. Netværket er en del af et større, verdensomspændende initiativ sat i verden af FN, som skal sikre, at ledelserne i virksomheder verden over arbejder ud fra samme moralske og etiske principper. Global Compact består af 10 principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, klima og miljø samt antikorruption, og med vores deltagelse ønsker vi at vise, at vi også her hos Lomax tager principperne alvorligt og vil gøre vores bedste for at leve op til dem i dagligdagen.

Miljøvenlige og socialt ansvarlige varer

Hos Lomax arbejder vi løbende på at introducere flere og flere varer med certificeringer inden for miljø og socialt ansvar. Vi ønsker nemlig at skabe en bedre verden gennem vores varer – uanset om det drejer sig om flere miljømærker inden for økologi eller bæredygtigt landbrug eller mere socialt ansvarlige varer via bedre vilkår for de mennesker, som producerer dem.

I vores grønne univers ”Omtanke” kan du se alle vores certificerede varer og læse om hver certificering, inden du lægger varen i kurven. Vi håber, at du ved at handle her vil hjælpe os med at blive endnu grønnere!