• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Rengøring

Mangler du rengøringsmidler, støvsugere eller rengøringsredskaber? Så finder du alt, hvad du har brug for her på siden. Rene omgivelser fremmer trivslen på arbejdspladsen. Vi udbyder et stort udvalg af rengøringsartikler, som er med til at sikre at virksomheden kan holdes ren og pæn, og at der altid er et godt og sundt arbejdsmiljø.

Et godt og rent arbejdsmiljø

Vi har alt det du skal bruge for at komme på rette vej mod en renere arbejdsplads. Skab et bakteriefrit miljø med en af vores mange typer af håndsæbe og smarte dispensere, samt alle vores andre produkter til toiletrengøring og almindelig rengøring.
Vi fører gode brands som Neophos, Harpic, Neutral og Cillit Bang, der giver dig mulighed for at vælge netop det mærke, du føler dig tryg ved. Hvad enten du har behov for opvaskemiddel, toiletrengøring eller universalrengøring, har vi produkterne du mangler.

Rengøringsartikler til erhverv

Til de lidt større rengøringer, kan det være en fordel med en rengøringsvogn, der kan sikre en ordentlig og ikke alt for tidskrævende rengøring. På rengøringsvognen kan du have alt det nødvendige rengøringsudstyr med dig rundt på din rengøringsopgave.
Klar gulvvasken med en ergonomisk moppe, der som en leg glider let hen over gulvene og tager skidt og snavs med sig på vejen. Husk også professionel rengøringsmiddel til gulvvask.
Du finder selvfølgelig også gulvvaskemaskiner til brug i f.eks. store butikker eller haller. 

Professionelle støvsugere

Skal du støvsuge store områder? Så kræver det også lidt ekstra af støvsugeren. Sørg for at vælge en støvsuger med stor kapacitet, så du ikke hele tiden skal skifte støvsugerposer. Er du i tvivl om, hvilken støvsuger du skal vælge? Nilfisk er et dansk anerkendt mærke med over 100 års erfaring indenfor professionelle rengøringsprodukter og udvikler hele tiden nye og innovative rengøringsløsninger. 

Rengøringsmidler til badeværelse

På badeværelset skal der være ekstra rent, og det kræver også nogle andre produkter. Der er ofte brug for at fjerne kalk og sæberester. Du finder et stort udvalg af sanitetsrengøring til både erhverv og privat, som f.eks. toiletrens og afkalker. 

Rengøringsmidler til køkken

Køkkenet bliver udsat for lidt ekstra snavs i form af fedt og kalk. Derfor har vi selvfølgelig sørget for, at du altid kan finde effektive rengøringsprodukter til dit køkken. Husk ovnrens til at fjerne det genstridige snavs efter madlavning.

Svanmærket rengøringsmidler

Skal rengøringen være miljøvenlig, så vælg svanemærkede rengøringsprodukter. På den måde er du sikret, at der er stillet skrappe miljøkrav til produkterne under hele processen. Det vil sige helt fra produktets råvarer til emballagen. Det er med til at mindske miljøbelastningen.

Klude og svampe

Uden klude og svampe til rengøringen kan det godt blive svært. Sørg altid for at have godt med klude på lager. Man kan næsten ikke få for mange. Mikrofiberklude er især gode til rengøring, da de let opsamler støv og snavs. Du kan bruge dem både tørre og våde, og de kan bruges igen og igen. 

Beskyttelse mod bakterier og virus

Daglig rengøring er med til at holde bakterier og vira væk. Men skal der være ekstra rent eller har du brug for beskyttelse mod skidt og bakterier? Så se det store udvalg af værnemidler som f.eks. mundbind, desinficerende rengøringsmidler og engangshandsker.

Toiletpapir og køkkenruller

Hos Lomax kan du købe store mængder af toiletpapir og køkkenrulle til virksomheden. Toiletpapir må man aldrig løbe tør for. Hvad end du har brug for toiletpapir til kontoret, restauranten, hotellet, institutionen eller noget andet, så er det ikke til at undvære. Bestil toiletpapir online hurtigt og nemt til din virksomhed. Du kan både bestille i store og mindre mængder.

Affaldsspande og affaldsstativer

For at holde rent kræver det også bortskaffelse af affald. Især til køkken, lager og institutioner har man brug for gode affaldsspande og eventuelt store affaldsstativer. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af diverse affaldsposer og affaldssække i forskellige størrelser. Vi har også bionedbrydelige affaldsposer.

Billige rengøringsartikler

Hos Lomax har vi altid et stort udvalg af billige rengøringsartikler til din virksomhed eller hjemmet.
Tilmeld dig vores tilbudsmail og modtag e-mails med vores mange gode tilbud f.eks., når vi har tilbud på f.eks. rengøringsmidler, støvsugere eller toiletpapir.
Når du er kunde hos Lomax, opsparer du automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Læs mere om KvartalsBonus.

Opbevaring af rengøringsartikler

Sørg altid for at opbevare dine rengøringsartikler på forsvarlig vis. Især hvis det er i en institution med børn. Opbevar altid rengøringsmidler utilgængeligt for børn. Lås dem gerne inde i et rengøringsrum. Rengøringsmidler er kemikalier og det kan gå gruelig galt, hvis børn får fat i rengøringsmidlerne. Derudover er det en god idé:

  • at huske at skrue låget ordentligt på produkterne
  • at opbevare rengøringsmidlerne i deres originale emballage
  • aldrig at blande rengøringsmidlerne
  • at læse vejledningen på rengøringsmidlet