23% i Bonus på hele sortimentet til og med torsdag

Rengøring

Med et rent arbejdsmiljø får man en mindre stresset kollega, derfor udbyder vi hos Lomax et stort udvalg af rengøringsartikler, som er med til at sikre et rent og godt arbejdsmiljø. En ren arbejdsplads gør det mere overskueligt at arbejde, da der ikke vil være småting, der distraherer og tager koncentrationen fra det reelle arbejde. Læs mere om Rengøring

Et godt og rent arbejdsmiljø

Hos Lomax finder I alt lige fra støvsugere til rengøringsartikler og maskiner, som kan hjælpe til en renere arbejdsplads. Skab dig et bakteriefrit miljø med vores smarte No-Touch sæbedispensor, samt alle vores andre produkter til toiletrengøring og almindelig rengøring. Til rengøring hører naturligvis sæbe, for at gøre områderne tilstrækkeligt rene. Hertil finder du produkter såsom Neophos, Harpic, Neutral og Cillit Bang mm. der giver dig muligheden for at vælge netop det mærke du føler dig tryg ved. Hvad enten du har behov for rengøringsmiddel til opvask, toiletrengøring eller til universalrengøring har vi produkter der passer til dig.

Et rent toilet gør medarbejderne gladere

Med rengøringsartiklerne fra Lomax gøres rengøringen let. Du finder heriblandt handsker og klude, der gør rengøringen til en mindre udfordring. Med det rette rengøringsmiddel fra Lomax, sikrer du et pænt og rent resultat, som dine kollegaer vil nyde. Find alt lige fra håndsæbe og desinficering, til affaldsposer og spande.

Gå aldrig ned på udstyr!

Til de lidt større rengøringer, kan det være en fordel med en maskine, såfremt man ikke skal gå med en moppe rundt på hele lageret. Dertil har vi et større udvalg af rengøringsmaskiner og vogne, der kan sikre en ordentlig og ikke alt for tidskrævende rengøring. Hvad enten det er en støvsuger eller en gulvvasker i står og mangler, har vi et produkt til jer. Vi gør det let at bestille netop den maskine der passer til dit behov, såfremt du bliver mest muligt tilfreds med dit produkt.