• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Juletilbud - se alle

Populære firmajulegaver

Julelækkerier – se alle

Julemærkehjemmene

Hjælp os med at hjælpe andre

Bestil gavebeviser og støt udsatte børn

Alle børn fortjener en hverdag med glæde og trivsel, og derfor er det vigtigt, at vi alle gør en indsats for at hjælpe, hvor vi kan. Julemærkehjemmene kæmper for børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel, og du kan være med til at gøre deres arbejde lettere.

For hvert solgt gavebevis donerer Lomax nemlig 10 kroner til Julemærkehjemmene. På den måde stiger vores donation i takt med, at du køber julegavebeviser til dine medarbejdere. Det giver rigtig god mening, synes vi.

Vi håber, at du ved at købe gavebeviser vil hjælpe os med at hjælpe andre!

Husk, at du som minimum skal bestille 5 stk. gavebeviser ad gangen.

Få inspiration til julen

Få glade medarbejdere og kunder til jul 

Julen nærmer sig, og med den kommer den skønne tradition med at give hinanden gaver. Traditionen gælder især familier og venner. Men mange virksomheder ønsker også at forkæle deres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Gennem en velvalgt firmajulegave kan du nemlig udtrykke taknemmelighed for deres hårde arbejde, dedikation og samarbejde i årets løb.

Er du også en af dem, der skal finde på årets julegaver til dine kolleger eller kunder, inden juleferie begynder? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lomax har vi alt i inventar til din arbejdsplads – inklusiv flotte julegaver. Vores sortiment spænder bredt, så der er noget for ethvert budget og til mange behov. Du kan vælge alt fra:

Og meget mere. Vi hjælper med glæde med at pakke gaverne ind, så de fremstår indbydende. Desuden har vi inddelt udvalget i forskellige prisgrupper. På den måde kan du lettere overskue de mange muligheder uden at sprænge budgettet. Så bliver årets gode julegaver hurtigt fundet og nemt klaret.

Giv den perfekte firmajulegave med et gavebevis 

Har du svært ved at vælge noget, som alle medarbejdere og kunder vil kunne lide? Så tilbyder vi også giv-selv firmajulegaver. Det vil sige, at du kan glæde de mange medarbejdere og kunder med et gavebevis hver, så de har friheden til at vælge den perfekte gave, der taler mest til dem. Dermed behøver du ikke bekymre dig for utilfredshed. 

Med adgang til vores udvalg af julegaver fra danske og internationale brands kan de finde noget, der glæder dem. Du vælger blot:

  • En priskategori efter ønske 
  • Om gavebeviset skal sendes som et fysisk gavekort eller digitalt som en PDF 

Vi sender gavekortene til dig, hvorefter du deler dem ud til dine medarbejdere. Herfra går de på opdagelse i alle gaverne, indtaster den personlige kode og vælger deres gave. Mulighederne kan være alt fra en klassisk Kay Bojesen figur til nye højtalere, alt efter hvad budgettet er.

Hvornår kan du give skattefri gaver til jul?

Når det kommer til at sprede glæde gennem firmajulegaver, er det vigtigt at forstå de skattefrie retningslinjer. Ellers risikerer du at få et skattesmæk, hvilket hurtigt kan lægge en dæmper på den hyggelige tid. At kunne give en gave uden at bekymre sig om beskatning er en ekstra bonus, der kan gøre processen endnu mere givende.

Som arbejdsgiver skal du betale skat af alle gaver, hvis de har en højere værdi end 720 kr. eksklusive moms. Dette beløb dækker gavens reelle pris, som virksomheden betaler, uanset om den vejledende pris er højere. For hele året må du højst give en medarbejder for 960 kr. gaver ekskl. moms. Hvis de altså skal være skattefrie.

Med et gavebevis behøver du ikke bekymre dig, om hvorvidt dine medarbejdere bliver beskattet af deres firmajulegaver. Hvis du ikke har givet dem andre gaver i løbet af året, så er der helt styr på det. Skulle du alligevel have lyst til at blive klogere på emnet? Så kan du få et overblik over reglerne for beskatning af firmagaver her.