Flere produkter

Hos Lomax bestræber vi os efter at have et bredt udvalg af produkter, såfremt du som kunde ikke skal føle at der mangler noget. Hertil finder du fanen med flere produkter, der giver det ekstra der mangler til firmaet. Hvad end det er til sjov på kontoret eller vedligeholdelse af arbejdspladsen.

Hold bilen i optimal stand

Skal bilen ud og køre langt, er det vigtigt ikke at gå ned på udstyr til bilen, hvad enten det er holdere eller ekstra viskerblade. Find automåtter, benzindunke og GPS’er der giver jer trygheden på de længere strækninger.

Brug fritiden godt
Hos Lomax giver vi dig muligheden for at kunne træne med lækkert udstyr samt holde kroppen ved lige med cremer og diverse plejeprodukter. Ønsker I i stedet at bruge fritiden på spil og andre udfordrende opgaver, finder I også alt lige fra bordfodbold til campingudstyr og maling til den kreative.

Til din butik
Allerede når kunden træder ind i butikken er det vigtigt at gøre et godt indtryk, både fra personalets side, men også fra selve butikkens udseende. Priser skal fremkomme tydeligt og der skal være en organisering over butikken, såfremt kunden føler de handler et trygt sted. Med skilte og optimal prismærkning, kan der opnås en større kundetilfredshed. Find dine skilte, bæreposer og dit kasseapparat hos Lomax. Anskaf det rette udstyr til din butik allerede i dag.

Udendørs
Hvad enten det er græsset der trænger til at blive slået i sommertiden eller sneen der skal ryddes i vinteren, har vi hos Lomax diverse produkter, der hjælper til den udendørs vedligeholdelse. Ønsker du at gøre det udendørs mere imødekommende for kunder eller personalet? Ved brug af havemøbler og bænke, kan en større gårdsplads blive til et hyggeligt frokoststed i sommerperioden.

Hos Lomax har vi lidt af det hele og mere til.