Fødevarer & køkken

Køb alt til køkken og catering hos Lomax. Hos Lomax finder du produkter til køkkenet på arbejdspladsen, eller sågar i hjemmet. Hvad enten man søger madvarer, service eller køkkenudstyr, har vi et stort udvalg der giver dig rig mulighed for at vælge det rette udstyr til arbejdspladsen, institutionen eller hjemmet.

Læs mere om Fødevarer & køkken

Fyld køkkenet op med med snacks og drikkelse

Lomax har alt hvad din virksomhed har brug for af forfriskninger. Mangler i nogle snacks til en lang arbejdsdag eller noget drikkelse til møderne, er det nemt at bestille forfriskningerne fra Lomax. Til den ansatte med den søde tand har vi et udvalg af slik, småkager og nødder mm. Er det til større events, har vi hertil et større udvalg af vin, der kan give lidt ekstra til firmafesterne.

Borddækning og Service

Til diverse firmaarrangementer er det vigtigt med ordentlig service. Hertil kan det være en fordel med engangsartikler, for at gøre oprydningen nemmere. Dertil finder du i denne kategori et stort udvalg af både engangsservice og almindeligt service, såfremt I får det service der falder i jeres smag. Hertil findes også kander, duge og bordskånere, der kan udgøre det sidste mangel til jeres event.

Det rette udstyr

Hos Lomax har vi et stort udvalg af hvidevarer og køkkenmaskiner, såfremt du kan få det rette udstyr på arbejdspladsen. Vi tilbyder et stort udvalg af både kaffemaskiner, mikrobølgeovne og alt lige fra køleskabe og vaskemaskiner til vinskabe.

Et rent køkken er på sin plads

Til at holde køkkenet rent, tilbyder vi et stort udvalg af moderne affaldsspande og aftørrings artikler der forenkler rengøringen af køkkenet. Har i behov for rengøringsmidler til køkkenet finder i det under fanen rengøring.