• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Vælg en kategori

Fødevarer & køkken

Køb alt til køkken og catering hos Lomax. Her finder du produkter til køkkenet på arbejdspladsen, til kantinen og til hjemmet. Uanset om det er chokolade og snacks, kaffe og te, service eller køkkenudstyr, har vi et stort udvalg, der giver dig rig mulighed for at vælge, netop det du foretrækker. Læs mere

Anbefalet til dig

Forkæl dine medarbejdere med snacks og drikkevarer

Lomax har alt hvad din virksomhed har brug for af forfriskninger. Mangler I nogle snacks til en lang arbejdsdag eller noget drikkelse til møderne, er det nemt at bestille forfriskningerne fra Lomax.
Til den ansatte med den søde tand har vi et bredt udvalg af slik, småkager og nødder. Vin har vi også et velvalgt udvalg af, både til større events, og til det lille firmaarrangement. 

Kaffe - den uundværlige drik til virksomheden

Hos Lomax finder du den ultimative kaffeløsning til din virksomhed. Du finder alt, hvad der er brug for til et lækkert kaffe set-up på kontoret eller værkstedet. Vælg mellem klassisk sort kaffe eller cremet espresso-kaffe. Husk også mælk og sukker og måske også en velduftende kop te eller varm kakao til dem, der ikke drikker kaffe. 

Alt til køkkenet – fra kaffekop til køleskab

Til diverse firmaarrangementer er det vigtigt med ordentligt service. Her kan det være en fordel med engangsartikler, for at gøre oprydningen nemmere. Her har vi et bredt udvalg, lige fra bestik i både plast og træ til billige engangskaffekopper.
Mangler i porcelæn til hverdagens borddækning, har vi også mange kopper, glas og tallerkener. Hertil findes også kander, duge og bordskånere, der kan være prikken over i’et til jeres næste event, eller bare gøre hverdagen lidt mere festlig. 
Hos Lomax har vi også et stort udvalg af hvidevarer og køkkenmaskiner, så du finder alt det rette udstyr til arbejdspladsen. Vi tilbyder et bredt sortiment af både kaffemaskiner, mikrobølgeovne og alt lige fra køleskabe og vaskemaskiner til vinskabe.
Til at holde køkkenet rent, tilbyder vi et stort udvalg af moderne affaldsspande og aftørringsartikler der forenkler rengøringen af køkkenet. Har I behov for rengøringsmidler til køkkenet finder I alt det nødvendige under fanen rengøring lige her.

Gryder og pander

Find alt, hvad du har brug for af gryder, kasseroller, pander og bradepander til køkkenet i din virksomhed. Se de forskellige størrelser og designs. Har du brug for at lave mad til mange mennesker på én gang, så vælg en stor gryde på 10 liter.
Du finder et bredt udvalg af både prisbillige gryder og pander og velkendte mærker. Se også hele grydesæt. Vær opmærksom på, om gryder og pander er kompatible med dit komfur eller kogeplade. Hvis du har en induktionskogeplade, skal gryder og pander være beregnet til induktion. Ellers virker kogepladen simpelthen ikke.   

Køkkenknive i god kvalitet

Hvem vil ikke gerne være den skarpeste kniv i skuffen? En vigtig ting i køkkenet, der bare skal fungere, er køkkenknivene. De skal være skarpe og pålidelige, så de kan gøre deres arbejde ordentligt. Hos Lomax finder du kvalitetsknive med lang levetid. Se det store udvalg af f.eks. kokkeknive, grøntsagsknive, brødknive og smøreknive.

Husholdningsartikler

Hos Lomax finder du også et bredt udvalg af alt det praktiske til køkkenet. Fryseposer er altid smarte at have liggende i køkkenskuffen til opbevaring af madrester eller lignende. Skal det være bæredygtigt, så vælg bionedbrydelige fryseposer. Du finder også stanniol og husholdningsfilm, der kan bruges til opbevaring af mad. 
For nem madlavning i ovnen kan du bruge bagepapir i ark til at lægge i bradepanden eller på risten. Til det store køkken kan du købe bagepapir i ark á 500 stk. pr. pakke. Så løber du ikke tør alt for hurtigt. Husk du hurtigt kan genbestille varer, som du bruger ofte ved at logge ind på din konto og klikke på knappen genbestil i øverste højre hjørne. Så behøver du ikke lede efter varerne igen. Nemt, bekvemt og hurtigt.

Billige snacks og drikkevarer

Hos Lomax har vi altid et stort udvalg af billige snacks og drikkevarer til din virksomhed.
Tilmeld dig vores tilbudsmail og modtag e-mails med vores mange gode tilbud f.eks. når vi har tilbud på snacks og drikkevarer, så du kan forkæle dine medarbejdere.
Når du er kunde hos Lomax, opsparer du automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Læs mere om KvartalsBonus.