• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Lomax er gået EM amok - Scor et kup

Lomax er gået EM amok - Scor et kup

Blækpatroner- & tonerguide

 
Søg efter blækpatroner og tonere i søgefeltet her. Indtast din printers mærke, produktserie eller modelnummer.

Eller vælg mærket på din printer og klik dig derefter frem til de rigtige blækpatroner og tonere til din printer herunder.

 

De mest almindelige printermærker

 

   Samsung

Alle printermærker

Køb billige printerpatroner og blækpatroner online 

Uanet om din printer er af mærket Hp, Canon, Brother, Epson eller et af de mange andre populære mærker, så er der stor chance for at finde de helt rette blækpatroner og tonere lige her. Vores sortiment spænder nemlig bredt, og vi har den printerblæk der passer til de fleste printere og multifunktionsprintere. Og selvfølgelig også lasertoner til din laserprinter.


Genbestil nemt!

Har du brug for at genbestille en vare, behøver du ikke huske varenummer eller produktnavne. Du kan bare logge ind, klikke på genbestil og vælge de varer du er ved at være løbet tør for. Så har du først fundet den rigtige patron eller toner til printeren, så skal du kun holde øje med om farven er ved at være brugt op.

Blæk og toner – Hvad er egentlig forskellen?

Blækpatroner er, som navnet afslører, flydende blæk som påføres papiret via dyser. Laser toner derimod, er et meget fint pulver bestående af farvepigmenter, metaloxider og harpikser. Toneren fungerer ved, at pulveret bliver overført til en rulle som printer på papiret via elektriske ladninger. Det er gennem varmen fra de elektriske ladninger at farven fra toneren kommer på papiret.   

Der er altså tale om to vidt forskellige produkter, der ikke kun adskiller sig ved at være henholdsvis i flydende- eller i pulverform, men ved den måde hvorpå de bliver overført til papiret.
  
Der er fordele og ulemper ved begge typer. Laser tonere er begrænset ved, at de ikke kan bruges til fotopapir eller andet behandlet papir, da disse papirtyper ikke så godt tåler den varmeudvikling som laserprinteren laver. Skal du printe billeder i høj kvalitet, skal du altså bruge en printer med blækpatroner. Til gengæld har laser tonere en langt højere kapacitet end blækpatroner, og skal derfor ikke skiftes så ofte. Samtidig, kan en laserprinter udskrive langt hurtigere end en blækpatrons printer.

Originale vs. kompatible produkter

Der er forskellige holdninger til valget mellem originale eller kompatible blækpatroner og laser tonere. Nogle forbrugere foretrækker det sikre valg, og holder sig til originalproducenten. Der ved man, at printerpatronen passer til den enkelte model, og at kvaliteten altid er i top. Andre ser fordelene i kompatible produkter, hvor der ofte er penge at spare.

Vil du være helt sikker på at kvaliteten er i top og at der ikke forekommer ekstra slid på din printer, eller at den tager skade, så vælg originale produkter. På den måde har du producentens garanti for at både blæk og toner er udviklet til din specifikke maskine.

Betyder det så at du er nødt til at betale dyre domme for farver til din printer? Selvfølgelig ikke. Her på siden finder du varer til gode konkurrencedygtige priser, og vi har løbende kampagner og særlige tilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du løbende besked om de mange tilbud og rabatter. Husk også at du som kunde i Lomax automatisk opsparer KvartalsBonus, som er minimum 5% af dit købs værdi, hver gang du handler. Læs mere om KvartalsBonus.

 Der er naturligvis også en række nemme ting du selv kan gøre for at spare på forbruget af printerblæk. Læs vores gode råd til at spare på blæk og toner her.


Godt at vide om blækpatroner


Godt at vide om toner

 

Relateret indhold:

› Printertips: 5 gode råd til at spare på din blæk og toner

 


Ofte stillede spørgsmål om blækpatroner og toner

Hvad er forskellen på toner og blækpatroner?

Forskellen på blækpatroner og toner er, at blækpatroner indeholder flydende blæk, mens toner består af pulver, som ved print overføres til papiret via varmepåvirkning. Det er altså tale om to helt forskellige typer af print.

Kan man bruge blæk og toner fra andre end de originale producenter?

Ja, her på siden findes et udvalg af kompatible blækpatroner og tonere fra andre producenter end de originale. Du bør dog sikre dig, at du i denne forbindelse kender garantibetingelserne, som din maskine er dækket af.

Hvordan bortskaffes blækpatroner?

Kunder hos Lomax kan altid aflevere alle former for brugte tonere i vores butik i Frederikssund, hvorefter vi bortskaffer de brugte kassetter på korrekt vis. Vi har endnu ikke en ordning, hvor vores kunder kan sende eller få afhentet brugte blækpatroner, men mange af producenterne af blækpatroner og toner tager imod de brugte patroner, så se gerne på deres hjemmesider, hvordan indsamling eller forsendelsen foregår. 

Hvor kan man købe blækpatroner og toner?

Hos Lomax findes et kæmpe udvalg af både blækpatroner og toner til et bredt sortiment af de printere der findes på markedet. Brug guiden øverst på siden her, og find nemt de produkter du mangler. Se også vores store udvalg af printerpapir og kopipapir. Vi forhandler naturligvis også printere og multifunktionsprintere til gode priser.