• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
 • /  Dag til dag-levering
 • Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

Blækpatroner & tonerguide

Find de rigtige blækpatroner og toner ved at vælge mærke, printerserie og model på din printer
 
 
...eller søg efter blækpatroner og toner herunder

...eller vælg mærket på din printer og klik dig derefter frem til de rigtige blækpatroner og tonere til din printer herunder.

 

De mest almindelige printermærker

 

Hewlett Packard logoBrother logoCanon logoEpson logoOKI logoLexmark logo   Samsung

Alle printermærker

Køb billige printerpatroner og blækpatroner online 

Uanet om din printer er af mærket HP, Canon, Brother, Epson eller et af de mange andre populære mærker, så er der stor chance for at finde de helt rette blækpatroner og farvepatroner til din printer lige her. Vores sortiment spænder nemlig bredt, og vi har den printerblæk, der passer til de fleste printere og multifunktionsprintere. Og selvfølgelig også lasertoner til din laserprinter.

Genbestil nemt!

Har du brug for at genbestille en vare, behøver du ikke huske varenummer eller produktnavne. Du kan bare logge ind, klikke på genbestil og vælge de varer, du er ved at være løbet tør for. Så har du først fundet den rigtige patron eller toner til printeren, så skal du kun holde øje med, om farven er ved at være brugt op.

Blæk og toner – Hvad er egentlig forskellen?

Blækpatroner er, som navnet afslører, flydende blæk som påføres papiret via dyser. Laser toner derimod, er et meget fint pulver bestående af farvepigmenter, metaloxider og harpikser. Toneren fungerer ved, at pulveret bliver overført til en rulle, som printer på papiret via elektriske ladninger. Det er gennem varmen fra de elektriske ladninger, at farven fra toneren kommer på papiret.   

Der er altså tale om to vidt forskellige produkter, der ikke kun adskiller sig ved at være henholdsvis i flydende- eller i pulverform, men ved den måde hvorpå de bliver overført til papiret.
  
Der er fordele og ulemper ved begge typer. Laser tonere er begrænset ved, at de ikke kan bruges til fotopapir eller andet behandlet papir, da disse papirtyper ikke så godt tåler den varmeudvikling, som laserprinteren laver. Skal du printe billeder i høj kvalitet, skal du altså bruge en printer med blækpatroner. Til gengæld har laser tonere en langt højere kapacitet end blækpatroner, og skal derfor ikke skiftes så ofte. Samtidig, kan en laserprinter udskrive langt hurtigere end en blækpatronprinter.

Originale vs. kompatible produkter

Der er forskellige holdninger til valget mellem originale eller kompatible blækpatroner og laser tonere. Nogle forbrugere foretrækker det sikre valg, og holder sig til originalproducenten. Der ved man, at printerpatronen passer til den enkelte model, og at kvaliteten altid er i top. Andre ser fordelene i kompatible produkter, hvor der ofte er penge at spare.
Vil du være helt sikker på, at kvaliteten er i top, og at der ikke forekommer ekstra slid på din printer, eller at den tager skade, så vælg originale produkter. På den måde har du producentens garanti for, at både blæk og toner er udviklet til din specifikke maskine.
Betyder det så, at du er nødt til at betale dyre domme for farver til din printer? Selvfølgelig ikke. Her på siden finder du varer til gode konkurrencedygtige priser, og vi har løbende kampagner og særlige tilbud. 
Der er naturligvis også en række nemme ting du selv kan gøre for at spare på forbruget af printerblæk. Læs vores gode råd til at spare på blæk og toner her.

Find nemt blæk og toner der passer til din printer

Vi har gjort det nemt at finde printerpatroner der passer til din printer eller kopimaskine. I vores oversigt vælger du først det mærke du søger til. Herefter får du en liste over modeller. Når du har valgt din printermodel, får du et overblik over farvepatroner der passer til netop din maskine. 

Billige blækpatroner og toner

Hos Lomax har vi altid et stort udvalg af billige blækpatroner og toner til jeres printer.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag e-mails med vores mange gode tilbud, f.eks. når vi har tilbud blækpatroner og toner.
Når du er kunde hos Lomax, opsparer du automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Læs mere om KvartalsBonus.

Godt at vide om blækpatroner

 • Holdbarhed
  Blækpatronerne bør åbnes før udløbsdatoen og bruges inden for seks måneder efter åbning.
 • Spar på blækket
  Undgå at slukke din printer på stikkontakten. De fleste printere igangsætter en rensecyklus, når de bliver tændt, og denne proces koster ekstra blæk.
 • Opbevaring
  Opbevar dine blækpatroner mørkt og tempereret. Printerpatronerne tåler ikke direkte sollys og bør ikke udsættes for temperaturer over +35 grader eller under -15 grader. Det er vigtigt, at pakken med blækpatronen står oprejst, så blækket forbliver optimalt fordelt i patronen.
 • Få blæk af tøj og hud
  Dup straks med en klud til pletten er tør og ikke længere smitter af. Brug pletfjerner lokalt på området eller læg tøjet i blød i vandbaseret pletfjerner - følg vejledningen på emballagen. Dup pletten med kluden igen for at få så meget blækfarve af som muligt. Vask tøjet med blækpletterne, uden andet tøj i vaskemaskinen, og ved normal temperatur.

  Får du blæk på huden, bør du straks vaske det af med koldt vand. Varmt vand får nemlig porerne i huden til at udvide sig, hvilket betyder at blækket trænger dybere ind i huden. Brug eventuelt en neglebørste eller sæbe, der indeholder slibemiddel til at vaske huden med.

Godt at vide om toner

 • Holdbarhed
  I modsætning til blækpatroner tørrer toner ikke ud og kan, under de rette forhold, opbevares på ubestemt tid.
 • Opbevaring
  Opbevar dine laser tonere mørkt og køligt og i en vandret position. Har toneren stået lodret i længere tid, bør du vende beholderen vandret og svinge den forsigtigt frem og tilbage for at få pulveret til at fordele sig rigtigt i beholderen.
 • Hvad er CMYK?
  CMYK er et fire-farvet printsystem, som bruges af farvelaserprintere. Navnet er en forkortelse for farverne Cyan (blå), Magenta (rød), Yellow (gul) og Key colour (sort). Når laserprinteren farvelægger papiret, bliver farverne lagt i lag. Det sker ofte i rækkefølgen cyan, magenta, yellow og key, og deraf kommer navnet CMYK
 • Få toner af tøj og hud
  Tonerens fine pulver farver utroligt meget og indeholder harpiks, der fungerer som et bindende element i toneren, når det kommer i forbindelse med varme. Brug derfor aldrig varmt vand, hvis du får tonerfarve på hud eller tøj, da varmen kun vil binde farven yderligere.

 


Ofte stillede spørgsmål om blækpatroner og toner

Forskellen på blækpatroner og toner er, at blækpatroner indeholder flydende blæk, mens toner består af pulver, som ved print overføres til papiret via varmepåvirkning. Det er altså tale om to helt forskellige typer af print.

Ja, her på siden findes et udvalg af kompatible blækpatroner og tonere fra andre producenter end de originale. Du bør dog sikre dig, at du i denne forbindelse kender garantibetingelserne, som din maskine er dækket af.

Kunder hos Lomax kan altid aflevere alle former for brugte tonere i vores butik i Frederikssund, hvorefter vi bortskaffer de brugte kassetter på korrekt vis. Vi har endnu ikke en ordning, hvor vores kunder kan sende eller få afhentet brugte blækpatroner, men mange af producenterne af blækpatroner og toner tager imod de brugte patroner, så se gerne på deres hjemmesider, hvordan indsamling eller forsendelsen foregår. 

Hos Lomax findes et kæmpe udvalg af både blækpatroner og toner til et bredt sortiment af de printere der findes på markedet. Brug guiden øverst på siden her, og find nemt de produkter du mangler. Se også vores store udvalg af printerpapir og kopipapir. Vi forhandler naturligvis også printere og multifunktionsprintere til gode priser.