• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Find den perfekte firmagave

Forkælelsesgaver - se alle

Design til hjemmet - se alle

Brug for hjælp til at finde firmagaverne?

 Kontakt_os

Vi er klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige gaver.

Udfyld formularen og skriv gerne hvilket behov du har. Så kontakter vi dig. 

Hør mere om vores store udvalg af ekslusive firmagaver,som passer til netop dit budget, og få nemt håndplukket de perfekte gaver til dine medarbejder eller kunder. 

Der er sket en fejl!

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn skal udfyldes.
Skriv venligst den korrekte e-mail.
Feltet skal udfyldes korrekt.
Feltet skal udfyldes korrekt.
Hov, husk at skrive noget her
×

Firmagaver

Giv firmagaver til ansatte, og vis dine kolleger at du sætter pris på dem og deres indsats i hverdagen. Se vores store udvalg af eksklusive firmagaver til kunder og ansatte der spreder glæde, og vælg firmagave i lige den priskategori, der passer til dit budget og temperament.

Giv firmagaver til ansatte og få glade kolleger

Ønsker du at gøre noget ekstra for dine medarbejdere? Så vis det med den helt perfekte firmagave, der slår benene væk under dine kolleger. Gode firmagaver giver nemlig ikke kun smil på læben, og glade kolleger på arbejdspladsen, det øger også trivslen og gør din virksomhed mere attraktiv.

For når du giver gode firmagaver viser du oprigtig anerkendelse, og at du investerer i dine medarbejdere. Netop derfor kan det måske også være en god idé at sprede lidt ekstra glæde på arbejdspladsen lidt oftere, blandt andet ved at give gode firmagaver til ansatte.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre firmagaver her på siden, og find den helt perfekte firmagave, der spreder masser af glæde i hverdagen.

Styrk det gode samarbejde med firmagaver til kunder og leverandører

Husker du at sende takkekort og firmagaver til kunder og leverandører engang imellem? Hvis dit svar er nej, så bør du kraftigt overveje at sende en enkelt firmagave i ny og næ, særligt i højtider som jul og påske.

Når du sender en lækker og ikke mindst uventet firmagave, skaber du glæde og er med til at styrke samarbejdet, og den professionelle relation du har til andre mennesker. Det er en nem, effektiv og professionel måde at vise andre samarbejdspartnere, at du anerkender den indsats de ligger for dagen.

Ligeledes er det en god og synlig måde at gøre opmærksom på dig selv, så andre ikke glemmer din virksomhed. Så gør det til en god vane, at sende firmagaver til kunder, f.eks. lidt søde godter til påskeferien og flotte julegaver i december. Det holder den gode relation til dine vigtigste kunder og samarbejdspartnere ved lige, og betaler sig på den lange bane.

Husk firmagave til jubilæum og særlige anledninger

Når du fejrer dine kolleger får du gladere medarbejdere. Derfor skal du huske at give firmagaver til særlige anledninger og mærkedage, både de personlige og dem i virksomheden.

Giv en flot firmagave når en kollega fylder rundt eller har jubilæum, send et betænksomt kort og en personlig firmagave når en kollega venter sig eller bliver gift, og glem ikke at fejre når målsætningerne i virksomheden indfries eller I lander en stor ordre fordi alle har arbejdet ekstra hårdt.

Med andre ord, ønsker du at gøre noget ekstra for dine medarbejdere, så vis det med firmagaver til ansatte. Det slår benene væk under dine kolleger, og vil blive husket og påskønnet mange år frem.

Find firmagaver for enhver smag

Har du svært ved at finde den rigtige firmagave, så er du kommet til det rette sted. For her på siden finder du firmagaver nøje udvalgt af vores gaveansvarlige eksperter, som løbende opdaterer vores sortiment med lækre og eksklusive firmagaver for enhver smag.

Her kan du vælge firmagaver til ansatte og firmagaver til kunder fra kendte danske og udenlandske brands, og selv vælge din firmagave inden for den eller de kategorier der passer til dine medarbejdere.

Find dine firmagaver her, og vælg dine favoritter blandt følgende kategorier: bad & wellness, terrasse & have, gaver der kan nydes, fritid & livsstil, to-go, design til køkkenet, design til hjemmet og oplevelsesgaver.

Se vores populære vælg selv firmajulegaver

Er du den heldige ansvarlige der skal finde firmajulegave til kunder, kolleger og samarbejdspartnere i år? Bare rolig, vi forstår dig og ved hvor stor en opgave det er, at finde firmagaven der skaber glæde. Derfor har vi også gjort det ekstra nemt for dig at finde den perfekte firmajulegave med et gavebevis.

Derfor tilbyder vi også to forskellige firmajulegave koncepter hos Lomax. Du kan enten selv håndplukke julegaverne til dine medarbejdere og samarbejdspartnere fra vores store sortiment af firmajulegaver, eller du kan give dem et gavebevis og lade dem vælge deres julegave selv.

Med vælg selv gavebeviser får dine kolleger adgang til en lang række lækre og eksklusive firma julegaver fra kendte danske og internationale brands. Se de mange populære vælg selv firmajulegaver her, og få styr på årets julegaver til dine ansatte og kunder allerede nu.

Vælg firmagaver fra kendte brands

Når du giver en firmagave er det vigtigt, at gaven er i høj kvalitet, særligt hvid du ønsker at fremstå professionel. Netop derfor forhandler vi også firmagaver fra en lang række førende og kendte danske og internationale brands, så du kan give og sende firmagaver, der efterlader et godt indtryk hos modtageren.

Tag blot et kig i vores brede sortiment af eksklusive firmagaver, og vælg mellem fremtrædende brands som Eva Trio, Stelton, Södahl, Kay Bojesen, Norman Copenhagen, KitchenAid, Le Creuset, Holmegaard, Bitz og mange flere.

Find firmagave der passer til dit budget

Det kan være svært at finde en god firmagave i høj kvalitet, når budgettet er til den stramme side. Derfor finder du også firmagaver i fire forskellige priskategorier hos os, og der er lækre firmagaver for enhver smag.

Se vores firmagaver på budget her på siden, og find medarbejder gaver der spreder glæde fra følgende fire priskategorier: under 200 kr., 200-399 kr., 400-599 kr., og over 600 kr.

Bestil firmagaver nemt og hurtigt nu

Er du på jagt efter lækre firma gaver i høj kvalitet til kunder og leverandører, men ønsker ikke at betale for dyr pris eller leder du måske efter julegaver til medarbejdere og samarbejdspartnere? Bare rolig, du finder de helt rigtige firmagaver hos Lomax.

Vi er specialister i firmagaver, og forhandler et yderst bredt sortiment af alle slags firmagaver i høj kvalitet. Her kan du finde alt i firmagaver til ansatte og firmagaver til kunder hele året rundt, ligesom du finder et stort udvalg af populære firma julegaver fra kendte danske som udenlandske brands.

Bestil dine firmagaver nemt og hurtigt hos os, og få dem leveret direkte til døren i din virksomhed.

Bliv opdateret på beskatningsregler for firmagave

Hvor meget må en firmagave koste, er jubilæumsgaver- og lejlighedsgaver egentlig skattefrie, og hvornår skal der betales SKAT af firmagaver?

Pyha, vi kan godt forstå hvis du bliver lidt rundtosset. Derfor har vi samlet alt du har brug for at vide om beskatningsregler for firmagaver her.