Firmagaver

Har du også svært ved at finde de helt rigtige firmagaver eller julegaver til dine medarbejdere? Så få inspiration her. Vi har samlet en lang række spændende gaveidéer i forskellige prisklasser, så du nemt kan finde de perfekte gaver til dine medarbejdere eller kunder.

Du kan også benytte dig af vores vælg selv-julegavekoncept, hvor dine medarbejdere selv kan vælge deres egen julegave. Så hvis du er løbet tør for julegaveidéer eller ønsker en firmajulegave, som med garanti vækker glæde, er det ganske enkelt og ligetil med vælg selv-julegavekonceptet hos Lomax.

Hvad er dit budget?

Hvad leder du efter?

Lad medarbejderne vælge gaven selv

Firmajulegaver er en god måde at afslutte året på, og det er en værdsat gestus, som mange medarbejdere ser frem til. Men det kan være svært at vælge den helt rigtige gave, som alle medarbejdere bliver glade for. Hos Lomax kan du derfor lade dine medarbejdere vælge deres egen julegave med vores vælg-selv julegavekoncept.

Vi hjælper med et attraktivt udvalg af firmajulegaver i fire forskellige prisklasser, så det passer til ethvert gavebudget. Du finder et bredt sortiment i høj kvalitet, hvor vi har sørget for den bedste julegave til prisen. Du får ganske enkelt mere for pengene med vores vælg-selv julegavekoncept, og gaverne har vi udvalgt omhyggeligt fra blandt andet anerkendte udenlandske og danske designere. Det er nemt!

Er du i tvivl om, hvilken firmagave du skal vælge, så kan du altid få vejledning ved at ringe til os på 47 36 80 00, benytte dig af chatten nederst i højre hjørne eller sende en e-mail til salg@lomax.dk

Gavebeviser