• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Find den perfekte firmagave

Sæsongaver

Se gaveudvalget ud fra dit budget

Stort udvalg af attraktive og spændende firmagaver

En firmagave er den perfekte måde at glæde en medarbejder eller kollega og udtrykke taknemmelighed for deres indsats f.eks. til et jubilæum eller i forbindelse med en højtid. Det kan også være en gestus på afslutningen af et godt samarbejde med en leverandør eller samarbejdspartner. Hos Lomax har vi sammensat et bredt sortiment af nøje udvalgte firmagaver i forskellige prisklasser, der vækker glæde og begejstring ved medarbejdere og samarbejdspartnere hele året rundt.

Vi er konstant på jagt efter nye gaveidéer og tilbyder altid noget for enhver smag, som du ikke finder andre steder. Du kan vælge mellem alt fra oplevelsesgaver og brugskunst til traditionelle klassikere som chokolade og vin. Med andre ord kan du nemt håndplukke den perfekte gave – uanset anledningen. Lomax tilbyder firmagaver fra førende designbrands som Eva Trio, Stelton, Södahl, Kay Bojesen, Norman Copenhagen, KitchenAid, Le Creuset, Holmegaard, Bitz og mange flere til enhver lejlighed i alle prisklasser.


Glæd dine medarbejdere med en julegave

Hos Lomax tilbyder vi to forskellige julegavekoncepter. Du kan enten selv håndplukke julegaverne til dine medarbejdere og samarbejdspartnere fra vores store sortiment af gaveidéer, eller du kan give dem et gavebevis og lade dem vælge deres julegave selv. Med vores Vælg selv-julegavekoncept slipper du for at bruge tid og lange overvejelser på at finde den perfekte ”one-fits-all” julegave. I stedet får dine medarbejdere et gavebevis til en af seks priskategorier, og de vælger selv en gave, som de med garanti bliver glade for. Vi har udvalgt vores julegaver med omhu, og sortimentet byder på mange fine sager fra både udenlandske og danske designbrands.

Regler for skat på firmagaver

Har du styr på reglerne for beskatning af julegaver? Ellers finder du en overskuelig opsummering af beskatningsreglerne for firmagaver hos os.