• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Så kan du handle med god samvittighed

Her på siden finder du vores certificerede varer. Vi forhandler varer, hvor du via et køb er med til at støtte alt fra økologisk landbrug til opretholdelse af ordentlige arbejdsvilkår for kakaobønder i Sydamerika.

I toppen af siden her kan du sortere varerne efter kategori, hvorefter du kan filtrere i varerne. På hver vare kan du se de certificeringer, som knytter sig til varen.

Har du feedback eller ideer til andre tiltag, hører vi meget gerne fra dig på eteam@lomax.dk. Husk, at du på vores CSR-side også kan læse om, hvordan vi er med til at tage vores sociale ansvar som virksomhed.

Vi håber, at du med et køb vil støtte op om vores arbejde for at introducere endnu flere varer med god samvittighed i vores sortiment!

 

Mest populære certificerede varer

Historier med god samvittighed

Vores CSR manager anbefaler

Flere historier med god samvittighed

Vores univers med certificerede varer er langt fra det eneste sted, hvor vi sætter ind for at gøre noget godt for mennesker og naturen omkring os. Faktisk har vi en helt klart defineret miljøpolitik og en gennemarbejdet strategi for vores arbejde med CSR (Corporate Social Responsibility).

Vi har blandt andet udskiftet vores emballage med genanvendt plast og pap, overgået til vedvarende strøm på adressen i Frederikssund og udformet en erklæring med etiske og moralske retningslinjer, som vi fremover vil bede vores leverandører skrive under på. Derudover har vi ansat en CSR-manager, som dagligt beskæftiger sig med området.

Klik på billedet for at læse meget mere om vores CSR-projekter, vores CSR-manager og vores generelle arbejde på området.

Certificeringer