• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

Kontorartikler

Møbler

Lager

Rengøring

Fødevarer

Firmagaver

Øvrige

Så kan du handle med god samvittighed

Her på siden finder du samtlige af vores certificerede produkter. Vi forhandler produkter, hvor du via et køb er med til at støtte alt fra økologisk landbrug til opretholdelse af ordentlige arbejdsvilkår for kakaobønder i Sydamerika.

I toppen af siden her kan du sortere produkterne efter kategori. Du kan også filtrere i produkterne akkurat på samme måde som på resten af siden. På hver vare kan du se de certificeringer, som knytter sig til varen.

Har du feedback eller ideer til andre tiltag, hører vi meget gerne fra dig på eteam@lomax.dk. Husk, at du på vores CSR-side også kan læse om, hvordan vi er med til at tage vores sociale ansvar som virksomhed.

Vi håber, at du med et køb vil støtte op om vores arbejde for at introducere endnu flere produkter med god samvittighed i vores sortiment!

 

Mest populære certificerede produkter

Mest populære kategorier med certificerede produkter

Certificeringer

Flere historier med god samvittighed

Vores univers med certificerede produkter er langt fra det eneste sted, hvor vi sætter ind for at gøre noget godt for mennesker og naturen omkring os. Faktisk har vi en helt klart defineret miljøpolitik og en gennemarbejdet strategi for vores arbejde med CSR (Corporate Social Responsibility).

Vi har blandt andet udskiftet vores emballage med genanvendt plast og pap, overgået til vedvarende strøm på adressen i Frederikssund og udformet en erklæring med etiske og moralske retningslinjer, som vi fremover vil bede vores leverandører skrive under på. Derudover har vi ansat en CSR-manager, som dagligt beskæftiger sig med området.

Du kan læse meget mere om vores CSR-projekter, vores nye CSR-manager og vores generelle arbejde på området ved at klikke på billedet her til højre.