• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Ledige stillinger

Vi har ingen ansøgningsfrist, da vi gerne venter på den rette kandidat. Vi afholder dog løbende samtaler med egnede kandidater og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige medarbejder. Så send din ansøgning hurtigst muligt.

Se ledige stillinger
Opret jobagent
Søg uopfordret

Job hos Lomax

Kulturen hos Lomax

Som ansat hos Lomax bliver du del af en arbejdsplads, hvor engagerede medarbejdere hver dag bidrager til vores mål om at blive en af Danmarks bedste e-handelsvirksomheder.

Du får derfor mulighed for at lære af og udvikle dig fagligt sammen med dygtige kolleger. Da det vigtigt for os, at du trives med dine kolleger, lægger vi stor vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til et spil bordfodbold og et godt grin.

– Vi lover, at det er mere end papirclips.

Ansættelsesproces

Hvad sker der, efter du har sendt os din ansøgning?

Indledende telefonsamtale

Er du blandt de bedste kandidater, ringer vores HR-ansvarlige til dig. Det er en kort samtale for at afklare din motivation og dine forventninger til løn og opgaver. Vi ringer tilbage, hvis vi ønsker at invitere dig til første samtale.

Første samtale

Ved første samtale møder du den rekrutterende leder og ofte også en medarbejder fra afdelingen eller en HR-medarbejder.

Samtalen er din mulighed for at høre mere om jobbet og Lomax som arbejdsplads. Den er vores chance for at vurdere, hvordan dine kvalifikationer og kompetencer passer til jobbet.

Referencer

Efter aftale med dig indhenter vi referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Test og uddybende samtale

Hvis vi på baggrund af første samtale og dine kvalifikationer vurderer, at du passer til stillingen, inviterer vi dig til endnu en samtale. Formålet med samtalen er at få et mere dybdegående billede af dig som person og potentiel medarbejder.

Til anden samtale benytter vi en personlighedstest og en kognitiv test, som du gennemfører elektronisk forud for samtalen. De giver os et godt billede af dine personlige præferencer, når du arbejder, dine færdigheder og din arbejdsstil.

Ansættelse

Hvis vi tilbyder dig jobbet, får du mundtlig besked. Kort tid efter din tilbagemelding modtager du din ansættelseskontrakt.

Afslag

Bliver du ikke inviteret til samtale, modtager du et skriftligt afslag, når rekrutteringsprocessen er afsluttet. Det er typisk efter 4-8 uger.

Har du været til samtale, får du en mundtlig tilbagemelding.

Sådan behandler vi dine personoplysninger i ansættelsesprocessen

Vi behandler din ansøgning og alle dokumenter fortroligt, og de er kun tilgængelige for den rekrutterende leder og HR.