• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

Oversigt over certificeringer

EU-Blomsten

EU-Blomsten er det officielle europæiske miljømærke. Et produkt med EU-Blomsten opfylder stort set de samme krav som et produkt med Svanemærket. EU-Blomsten gælder blot i alle EU-lande og ikke kun i Norden. Ligesom med Svanemærket er målet med EU-Blomsten at mindske den samlede miljøbelastning gennem hele produktets ’livscyklus’. Der stilles derfor skrappe miljø- og kemikaliekrav til produktion og forbrug af produkter mærket med EU-blomsten.

EU-Blomsten og Svanemærket er de to eneste officielle miljømærker i Danmark, ligesom det røde Ø er den officielle danske certificering af fødevarer.

Vil du vide mere, så besøg www.ecolabel.dk.

Ecolabel

EU-økologi

Når en fødevare er mærket med EU’s økologimærke, viser det, at varen er økologisk og er produceret samt kontrolleret efter retningslinjerne i EU’s økologiforordning. EU’s økomærke må kun anvendes på produkter, der er certificeret som økologiske af et godkendt kontrolagentur eller organ. For at blive økocertificeret skal de altså opfylde nogle meget strenge betingelser for fremstilling, forarbejdning, transport og oplagring. Mærket må kun anvendes på produkter, som indeholder mindst 95 % økologiske ingredienser, og der stilles yderligere strenge betingelser til de resterende 5 %.

Vil du vide mere, så besøg https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/farming/organic-farming/organics-glance/organic-logo_da.

Ecolabel

Fairtrade

Fairtrade-mærket er en international mærkningsordning, der arbejder for at sikre bedre løn og ordentlige arbejdsforhold for verdens udsatte bønder og arbejdere. Fairtrade-mærkede produkter er derfor din garanti for, at bønderne modtager en fair pris for deres råvarer, og at råvarerne er produceret under ordentlige forhold, der tager hensyn til både mennesker og miljø.

Vil du vide mere, så besøg www.fairtrade-maerket.dk.

Fairtrade

FSC® - Forest Stewardship Council®

FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Princippet er altså at fælde træer, uden at skoven tager skade. Samtidig tager skovdriften hensyn til skovens biologiske mangfoldighed, og de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en rimelig løn.

Når du som forbruger eller virksomhed køber produkter af FSC® -certificeret træ, er du derfor med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Det gælder uanset om det er havemøbler, kopipapir, emballage eller et helt fjerde produkt. Med dit køb af et FSC® -certificeret produkt giver du din støtte til de skovejere, der har valgt at drive skoven med respekt for mennesker og natur.

Se efter FSC® -logoet ved vores FSC® -mærkede produkter (FSC® N001789).

Vil du vide mere, så besøg www.fsc.dk.

FSC

GOTS

GOTS er et miljømærke, der arbejder for at skabe en økologisk og social ansvarlig tekstilbranche. Der er især fokus på økologiske fibre, forarbejdning af råvarerne og sociale og miljømæssige faktorer. Et produkt, der bærer GOTS-mærket, består først og fremmest af tekstil, hvor minimum 70% er økologiske fibre. For at et produkt må mærkes ”økologisk”, skal det indeholde minimum 95% økologiske fibre. Økologiske fibre dyrkes uden brug af syntetiske pesticider, herbicider og GMO’er og efter principperne for økologisk landbrug.
GOTS-certificeringen viser, at virksomheden er vurderet i forhold til sociale og miljømæssige krav. Alt fra indhentning af råvarer til fremstilling og handel.

Vil du vide mere, så besøg https://global-standard.org/ 

GOTS

PEFC

PEFC-mærket er en international mærkningsordning, der ligesom FSC-mærket arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. PEFC-certificerede produkter er derfor din garanti for, at der tages hånd om verdens dyre- og planteliv, samt at biodiversiteten opretholdes i og omkring verdens skove. Samtidig er det også en mærkningsordning, der arbejder for at fremme den lokale beskæftigelse og som er med til at sikre rettigheder og velfærd for de mennesker, der arbejder i skoven.

Når du som forbruger eller virksomhed køber produkter af PEFC-certificeret træ, er du derfor med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra.

Vil du vide mere, så besøg www.pefc.dk.

PEFC

Svanemærket

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke, som er en af verdens skrappeste miljøcertificeringer. Målet med Svanemærket er at mindske den samlede miljøbelastning gennem hele produktets ’livscyklus’. Der stilles derfor skrappe krav til produktion og forbrug af Svanemærkede produkter med henblik på at beskytte både mennesker, miljø og jordens ressourcer. Når du vælger Svanemærket, er du garanteret produkter, der miljømæssigt er blandt de bedste.

Vil du vide mere, så besøg www.ecolabel.dk.

Svanemærket