• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot
Sjælland 47 36 80 00
Fyn / Jylland: 63 15 25 25
Mandag - torsdag: 8:00 - 16:30
Fredag: 8:00 - 16:00

Dag til dag-levering

Placerer du din ordre inden kl. 15.00 på hverdage, så afsender vi dine varer samme dag, hvis vi har dem på lager. Ved levering til ikke-brofaste øer, skal du dog forvente en ekstra dags leveringstid.

Ved køb for min. 800 kr. ekskl. moms er der fragtfri levering.

Ved køb op til 799 kr. ekskl. moms koster levering 40 kr.

For virksomheder og offentlige institutioner leverer vi direkte til adressen. For private leverer vi primært til et udleveringssted, når det er muligt, og alternativt benytter vi omdeling eller levering til kantsten. Hvis din ordre skal sendes til en anden adresse end faktureringsadressen, kan du nemt tilføje den rigtige leveringsadresse inden betaling under punktet ”Fakturering” i kassen.

Levering hjem til dine medarbejdere

Vil du glæde dine medarbejdere med gaver og lækkerier? Så tilbyder vi også levering direkte hjem til deres dør. Leveringprisen vil være 40,- ekskl. moms pr. adresse. Kontakt vores salgsafdeling for at høre nærmere om mulighederne.

 

Levering, opbæring og montage

Pakker af betydelig størrelse og vægt, leveres kun til nærmeste fortov eller rampe. Men vil du gerne have båret din vare helt på plads, eller har du andre særlige ønsker for levering og montering, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan nemlig tilkøbe ekstraydelser med din fragt. Kontakt vores salgsafdeling, de står klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning for dig.

 

Priser

Som udgangspunkt vises priserne på Lomax.dk både ekskl. og inkl. moms. Logger du ind som privat på hjemmesiden, vil alle priser vises inkl. moms. Tilsvarende vil alle priser vises ekskl. moms hvis du er logget ind som erhvervsdrivende eller offentlig institution. Se altid de nyeste dagspriser på www.lomax.dk. Der pålægges ekspeditionsgebyr på kr. 450,- ekskl. moms (562,50 kr. inkl. moms) på ordrer til Grønland og Færøerne. Herudover skal der påregnes fragtomkostninger direkte til speditør.
Rabatkoder er gyldige efter nævnte betingelser i kampagnen - håndkøbsmedicin, gavekort og Apple-produkter er dog altid undtaget.

 

Forbehold

Der tages forbehold for force majeure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

 

14 dages fuld returret

Skulle du fortryde dit køb har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Ved returnering af varer bedes du udfylde formularen til returvarer. Herefter vil du modtage et sagsnummer. Sagsnummeret samt en kopi af fakturaen sendes til Lomax sammen med den eller de varer du ønsker at returnere. Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt. Specialvarer (ikke katalogvarer) tages ikke retur. Returfragt afholdes af kunden.

For private kunder gælder endvidere følgende:
Fortryder du købet inden for de første 14 dage, har du fra det tidspunkt ekstra 14 dage til at returnere varen i. Endvidere kan øvrige varer tages retur selvom emballagen er brudt eller varen er brugt. I de tilfælde kan Lomax fratrække værdiforringelsen, som fra produkt til produkt kan variere en del.

 

2 års reklamationsret

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare ombyttes, repareres eller refunderes varen. Henvendelser om reklamationer kan ske her.

Ansvar for tingskade, forvoldt af materiellet

I intet tilfælde er Lomax ansvarlig for driftstab, tidstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andre økonomiske konsekvenstab. Ovenstående begrænsning af vort ansvar gælder ikke, hvis vi har gjort os skyldig i grov uagtsomhed.

 

For private: Oplysning om klagemuligheder

Har du en klage over en vare eller tjenesteydelse, som du har købt hos os, kan du indgive klagen til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning online via www.forbrug.dk. Bemærk, at denne service kun kan benyttes af privatpersoner. Virksomheder kan derfor ikke benytte denne klageinstans.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Dette er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Denne form for klage indgives her: https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@lomax.dk. Dette gælder kun for privatpersoner.

 

Personlige oplysninger

Lomax benytter SSL kryptering, hvilket er den højest mulige standard for kryptering og sikkerhed ved betaling med kreditkort på internettet. Personlige oplysninger opbevares med størst mulig sikkerhed og kan videregives til leverandører for opfyldelse af kontraktlige forpligtelser om levering.

Se vores privatlivs- og persondatapolitik.

 

Håndkøbsmedicin

Lomax er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til salg af håndkøbsmedicin og rygeafvænningsmidler. Du skal dog være opmærksom på, at der gælder særlige regler for køb af disse produkter. Da det ikke er tilladt at købe mere end 1 pakke håndkøbsmedicin med samme aktive stof pr. 24 timer, derfor forbeholder Lomax sig retten til at rette din ordre til, hvis den ikke overholder de af Sundhedsstyrelsen beskrevne regler. Dette betyder også, at man skal være min. 18 år for at købe visse typer håndkøbsmedicin.

 

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på kr. 24,95 ekskl. moms. 

Miljøbidraget dækker primært de lovpligtige, statslige energi- og miljøafgifter i Danmark og EU, som har med affaldsgebyrer at gøre, herunder f.eks. PVC-, batteri- og WEEE-afgifter. Derudover dækker miljøbidraget også de miljøgebyrer, vi bliver pålagt af vores leverandører.

Vi har valgt at holde priser og bidrag adskilt, da vi gerne vil oplyse om, hvad der er varens faktiske pris, og hvad der er miljøbidrag – hver for sig.

 

Rabatkoder

Har du en rabatkode kan denne kun anvendes én gang pr. virksomhed. 

*Bemærk: Sonos, Apple, stationære computere, bærbare computere, TV, alle mobiltelefoner, alle tablets, gavebeviser, håndkøbsmedicin, frugtordning er undtaget.

 

Betaling:

Du kan benytte følgende betalingsmåder på hjemmesiden:

Kreditkort:
Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Diners Club International JCB & Mobilepay.

Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
Maestro
Eurocard
Dinersclub
Jcb
Mobilepay

Der er intet gebyr ved kortbetaling og beløbet trækkes først på din konto, når samtlige varer er sendt fra Lomax.

Konto:
Efter kreditgodkendelse har du mulighed for at oprette en konto hos Lomax.

Kontooverførsel:
Der er mulighed for at overføre penge til Lomax konto hos Nykredit.

Registreringsnummer: 8117 Kontonummer: 3489730

Husk altid at oplyse ordrenummeret ved kontooverførsel.