Dag til dag-levering

Placerer du din ordre inden kl. 15.00 afsender vi lagervarer samme dag.

Ved køb over 800 kr. ekskl. moms (1000 kr. inkl. moms)

Leveres fragtfrit overalt i Danmark (Færøerne og Grønland undtaget).

Ordrer mellem 200 og 799 kr. ekskl. moms (250-999 kr. inkl. moms)

Vil få et fast fragt- og ekspeditionstillæg på kr. 65,- ekskl. moms (81,25 kr. inkl. moms).

Ordrer under 200 kr. ekskl. moms (250 kr. inkl. moms)

Vil få et fast fragt- og ekspeditionstillæg på kr. 95,- ekskl. moms (118,75 kr. inkl. moms).

Der må påregnes en ekstra dags leveringstid til ikke-brofaste øer.

Større og/eller tunge varer leveres kun til nærmeste fortov eller rampe uanset fakturabeløb.
Opbæring kan ske mod gebyr, ring på nedenstående telefonnummer og hør nærmere.

Ønsker du speciel levering og montering kan dette aftales mod beregning, ved at kontakte os:

Sjælland 47 36 80 00
Fyn / Jylland: 63 15 25 25
Mandag - torsdag: 8:00 - 16:30
Fredag: 8:00 - 16:00

Priser

Som udgangspunkt vises priserne på Lomax.dk både ekskl. og inkl. moms. Logger du ind som privat på hjemmesiden, vil alle priser vises inkl. moms. Tilsvarende vil alle priser vises ekskl. moms hvis du er logget ind som erhvervsdrivende eller offentlig institution. Se altid de nyeste dagspriser på www.lomax.dk. Der pålægges ekspeditionsgebyr på kr. 450,- ekskl. moms (562,50 kr. inkl. moms) på ordrer til Grønland og Færøerne. Herudover skal der påregnes fragtomkostninger direkte til speditør.
Rabatkoder er gyldige efter nævnte betingelser i kampagnen - håndkøbsmedicin, gavekort og Apple-produkter er dog altid undtaget.

Forbehold

Der tages forbehold for force majeure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

14 dages fuld returret

Skulle du fortryde dit køb har du 14 dages fuld returret efter modtagelsen af varen. Ved returnering af varer bedes du udfylde formularen til returvarer. Herefter vil du modtage et sagsnummer. Sagsnummeret samt en kopi af fakturaen sendes til Lomax sammen med den eller de varer du ønsker at returnere. Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt. Specialvarer (ikke katalogvarer) tages ikke retur. Returfragt afholdes af kunden.

For private kunder gælder endvidere følgende:
Fortryder du købet inden for de første 14 dage, har du fra det tidspunkt ekstra 14 dage til at returnere varen i. Endvidere kan øvrige varer tages retur selvom emballagen er brudt eller varen er brugt. I de tilfælde kan Lomax fratrække værdiforringelsen, som fra produkt til produkt kan variere en del.

2 års reklamationsret

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare ombyttes, repareres eller refunderes varen. Henvendelser om reklamationer kan ske her.
Ansvar for tingskade, forvoldt af materiellet

I intet tilfælde er Lomax ansvarlig for driftstab, tidstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andre økonomiske konsekvenstab. Ovenstående begrænsning af vort ansvar gælder ikke, hvis vi har gjort os skyldig i grov uagtsomhed.

For private: Oplysning om klagemuligheder

Har du en klage over en vare eller tjenesteydelse, som du har købt hos os, kan du indgive klagen til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning online via www.forbrug.dk. Bemærk, at denne service kun kan benyttes af privatpersoner. Virksomheder kan derfor ikke benytte denne klageinstans.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Dette er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Denne form for klage indgives her: https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@lomax.dk. Dette gælder kun for privatpersoner.

Personlige oplysninger

Lomax benytter SSL kryptering, hvilket er den højest mulige standard for kryptering og sikkerhed ved betaling med kreditkort på internettet. Personlige oplysninger opbevares med størst mulig sikkerhed og kan videregives til leverandører for opfyldelse af kontraktslige forpligtelser om levering.

Informationer om privatliv og persondata kan findes her.

Håndkøbsmedicin

Lomax er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til salg af håndkøbsmedicin og rygeafvænningsmidler. Du skal dog være opmærksom på, at der gælder særlige regler for køb af disse produkter. Da det ikke er tilladt at købe mere end 1 pakke håndkøbsmedicin med samme aktive stof pr. 24 timer, derfor forbeholder Lomax sig retten til at rette din ordre til, hvis den ikke overholder de af Sundhedsstyrelsen beskrevne regler. Dette betyder også, at man skal være min. 18 år for at købe visse typer håndkøbsmedicin.

Miljøbidrag

Bemærk venligst at alle ordrer fra d. 1. maj 2019 indeholder et miljøbidrag på kr. 24,95 ekskl. moms.

Læs mere om miljøbidraget

Betaling:

Du kan benytte følgende betalingsmåder på hjemmesiden:

Kreditkort:
Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Diners Club International JCB & Mobilepay.

Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
Maestro
Dinersclub
Jcb
Mobilepay

Der er intet gebyr ved kortbetaling og beløbet trækkes først på din konto, når samtlige varer er sendt fra Lomax.

Konto:
Efter kreditgodkendelse har du mulighed for at oprette en konto hos Lomax.

Kontooverførsel:
Der er mulighed for at overføre penge til Lomax konto hos Nykredit.

Registreringsnummer: 8117 Kontonummer: 3489730

Husk altid at oplyse ordrenummeret ved kontooverførsel.

Har du spørgsmål eller er i tvivl vedrørende ovenstående, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf. 47 36 80 00 eller på salg@lomax.dk.