• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Lomax er gået EM amok - Scor et kup

Lomax er gået EM amok - Scor et kup

Påskeæg

At give og modtage påskeæg er en af påskens hyggeligste traditioner. Et lækkert chokoladeæg spreder glæde blandt både unge og gamle, og er derfor den perfekte måde at forsøde højtiden på. Hos Lomax finder du et stort udvalg af påskeæg med forskellige smage, størrelser og farver og i de populære mærker Sv. Michelsen, Anthon Berg og Xocolatl. Læs mere

1 produkt

Kvartalsbonus

Lomax KvartalsBonus er helt gratis og uforpligtende. Du skal blot oprette en kundekonto og tilmelde dig KvartalsBonus.

Når du handler hos Lomax, opsparer du altid mindst 5 % i bonus, og vi sætter automatisk din bonus ind på din kundekonto.
Du opsparer bonus på alle dine køb i ét kvartal, hvorefter du kan handle for den i det efterfølgende kvartal.

Sv. Michelsen Lakrids med hvid choko & passion

Delikat lakrids dyppet i hvid chokolade og rullet i passionsfrugtpulver

Varenr. 3111950
fra 48,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage

Til påskens traditioner

Forsød påsken med lækkert påskeslik. Her på siden finder du både påskeæg i chokolade, skumharer og bolsjer. Æggene er ofte dekorative og behøver sjældent ekstra indpakning.

De kan også nemt bruges som pynt på påskebordet, og så ligger lækkerierne også klar til kaffen. Hvis bordet skal pyntes yderligere, kan du i Lomax’ sortiment også finde påskepynt.

Påskeæg er en nødvendighed til årets æggejagt og påskejagt. Æggene er nemme at gemme udendørs i haven, eller indendørs i alle hjemmets rum. Man kan variere gevinsterne ved at have både små og store, fyldte og ikke-fyldte æg med.

Den største påsketradition er nok gækkebrevet, som selvfølgelig kræver et påskeæg – hvad enten der gættes rigtigt eller forkert på brevets prikker.

Chokolade, nougat og marcipan

Påskeæg og -slik fås i mange forskellige smagsvarianter. De klassiske er enten i ren chokolade, med nougat eller med marcipan. Nougat- og marcipanæggene er ofte overtrukket med chokolade.

Æggene kan dog også fås med andre unikke smagsvarianter såsom saltkaramel, lakrids eller mandler. Chokoladen fås også i både hvid chokolade, mælkechokolade og mørk chokolade.

Nogle af æggene er pakket individuelt, så man kun røre et æg ad gangen, mens andre er placeret i en æggebakke, så det ligner hønseæg.

Til børn og voksne

Det er nemt at glæde alle aldersgrupper med et lækkert æg af chokolade. Til børn er det ofte størrelsen der gør det, så her bringer store påskeæg glæde. De kan også være kræsne i forhold til smagsvarianter, så her er det trygge valg mælkechokolade.

Til den voksne aldersgruppe er spændende smagsvarianter og luksuriøs chokolade altid et hit. Pakkerne med de mindre æg er typisk med flere smage, så det er muligt at prøve forskellige unikke smagssammensætninger. Derved er en pakke med chokoladeæg også den perfekte vært- og værtindegave til årets påskefrokoster.

Forkæl medarbejderne

Påskeæg er værdsatte firmagaver, som bringer glæde hos medarbejderne. De lækre chokoladeæg er med til at holde arbejdsgejsten oppe, og det er en nem måde at vise medarbejderne, at deres arbejde er påskønnet.

Det er ikke kun virksomhedens medarbejdere, der kan trænge til lidt ekstra opmærksomhed i anledning af påsken. Vigtige samarbejdspartnere eller kunder kan også glædes med lækre påskeæg af chokolade som påskegaver og en tak for godt samarbejde.

Bæredygtige påskeæg

I Lomax’ sortiment kan du selvfølgelig finde påskeæg, som er produceret bæredygtigt. Du kan finde chokoladeæg, der enten har Fairtrade-mærket eller EU-økologi-mærket.

Fairtrade-mærket er en international ordning, der fokuserer på at skaffe bedre løn og arbejdsforhold for bønder og arbejdere. Derfor er mærket din garanti for, at råvarerne til produkterne er produceret under ordentlige forhold, og at bønderne får en ordentlig pris for råvarerne.

Mærket for EU-økologi bruges til at markere, at et produkt er økologisk, og at det er produceret og kontrolleret efter retningslinjerne i EU’s økologiforordning. Der er strenge betingelser for fremstilling, forarbejdning, transport og oplagring. For at få mærket skal produktet bestå af mindst 95% økologiske ingredienser.

Historie

Påskeæggets oprindelse kan spores helt tilbage til 1600-tallet, hvor det var et hønseæg, man spiste i påsken i stedet for de lækre chokoladeæg. Ægget var nemlig en markør for, at foråret var på vej, da hønsene dengang ikke lagde æg i vinterhalvåret.

Man brugte også æggene til at lege med. For eksempel var det meget populært at trille æg ned af bakker for at se, hvis æg der kunne komme længst. I 1900-tallet kommer påskeharen til Danmark fra Tyskland, og folk begynder at gemme æg i haven for at lege æggejagt.

I starten af 1900-tallet begynder forhandlere ar producere og sælge først sukkeræg og så chokoladeæg, hvilket bliver stort hos især børnene. Efter 2. verdenskrig steg salget af de søde æg endnu mere.

Sæt med chokolade og skåle

Mangler du den perfekte vært- eller værtindegave? I Lomax’ sortiment kan du også finde lækre gavesæt til påsken med både chokolade og dekorative skåle. Der er også mulighed for en pakke med påskeøl og -æg. Nogle af æggene fås også med et medfølgende metalpåskeæg, som chokoladeæggene kan ligges i, så de præsenteres på en flot måde.

Køb billige påskeæg online

Køb påskeæg på tilbud hos Lomax, og opspar automatisk KvartalsBonus på minimum 5% af dit købs værdi. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du besked om vores mange gode tilbud direkte i din indbakke.

Hvor kan man købe et påskeæg?

Man kan købe et påskeæg hos Lomax, hvor der findes et bredt udvalg af lækre og billige påskeæg til ethvert behov. Husk vi har også påskepynt, så påskebordet kan blive udstyret med lige det, du står og mangler.