• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot
 

Cykelhjelme

Her på siden finder du godkendte cykelhjelme til både børn og voksne. Vores store udvalg af Rawlink cykelhjelme er af høj kvalitet. Vi har cykelhjelme til enhver smag og til skarpe priser. Køb din cykelhjelm online hos Lomax til hurtig levering og bliv klar til din næste cykeltur.  Læs mere

2 produkter

5%
Bonus
Cykelhjelm skater m hvid
Cykelhjelm skater m hvid

Skatercykelhjelm i hvid med indbygget LED lygte. Str. S - 54-58 cm.

Varenr. 80060830
fra 156,25 kr. inkl. moms
På fjernlager / Levering: Forventet 2-4 hverdage
5%
Bonus
Cykelhjelm skater s blå
Cykelhjelm skater s blå

Skatercykelhjelm i blå med indbygget LED lygte. Str. S - 48-54 cm.

Varenr. 80060810
fra 156,25 kr. inkl. moms
På fjernlager / Levering: Forventet 2-4 hverdage

Godkendte cykelhjelme til børn og voksne

Om du er barn eller voksen, er en god cykelhjelm vigtig, når du skal ud at cykle. Sikkerhed frem for alt, og hos Lomax finder du godkendte cykelhjelme fra Rawlink, der vil beskytte dig eller dit barn på cykelturen. 

Find den rigtige størrelse af cykelhjelm 

Er du i tvivl om hvilken størrelse, du eller dit barn har brug for, har vi lavet en lille guide her. Mål hovedomkredsen for at finde den korrekte størrelse cykelhjelm. Det er vigtigt at cykelhjelmen hverken er for lille eller for stor.

XS  (46-52 cm) - passer oftest til baby/barn
S (48-54 cm) - passer oftest til børn
M (54-58 cm) - passer oftest til større børn og voksne
L (58-62 cm) - passer oftest voksne

Cykelhjelmene findes både i farver der passer til piger, drenge, damer og mænd.

Cykelhjelm med lys

Er du på udkig efter en cykelhjelm med lys. Så har vi det her hos Lomax. Lys på hjelmen kan gøre dig mere synlig og dermed mere sikker i trafikken. Tag et kig på vores store udvalg af cykelhjelme med LED lys. Vi har helt sikkert noget til din smag. Vær opmærksom på, at lys på cykelhjelmen kun er et supplement til de lovpligtige cykellygter.

Skatercykelhjelm

Vil du gerne se smart ud samtidig med at sikkerheden er i top? Så er en skatercykelhjelm måske noget for dig. Eller brug den næste gang du skal på rampen med skateboard, løbehjul eller ud at stå på rulleskøjter Super fede og billige skatercykelhjelme med indbygget LED lygte lige til dig, der også på farten i de mørke timer.

Billige cykelhjelme 

Hos Lomax finder du altid gode tilbud på cykelhjelme. Både i små og store mængder. Bestil din cykelhjelm online til hjemmet eller virksomheden til billige priser. Jo større mængder du køber, desto mere sparer du på cykelhjelmene.