• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Nedis SmartLife strømstik m. strømmåler

Smart-stikkontakt fra Nedis til forbindelse af el apparater trådløst

Varenr. 70163300

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
186,25 kr. inkl. moms
3 har lige købt På lager / Levering: 1-2 hverdage

Miljøbidrag

Alle ordrer indeholder et miljøbidrag på 34,95 kr. inkl.moms. Vi har valgt et fast miljøbidrag uafhængigt af ordrens omfang og leveringssted for at gøre det nemt for vores kunder at gennemskue miljøbidragets størrelse.

Miljøbidraget er beregnet og sandsynliggjort ud fra de miljøomkostninger, som Lomax samlet set årligt forventer at afholde. Disse miljømæssige omkostninger dækker over:

  • Miljøgebyrer, som vi bliver pålagt af PostNord og andre pakkeleverandører.
  • Miljøgebyrer og punktafgifter begrundet i miljømæssige hensyn, som vi bliver pålagt af vores vareleverandører.
  • Brugen af genanvendelig emballage, papirtape og fyld, der medfører højere omkostninger for os.
  • Korrekt sortering af store mængder affald i henhold til lovgivningen.
  • Bæredygtig strøm og CO2 afgifter.
Se fragtpriser

Nedis SmartLife Smart Plug med strømmåler

Fjernstyr mange elektriske apparater ved blot at slutte dem til dette trådløse, intelligente stik og forbinde dem med din smartphone eller tablet via din Wi-Fi-router. Den praktiske strømskærm giver dig mulighed for at få et overblik over, præcis hvor meget strøm apparatet aktuelt bruger, eller hvor meget strøm det har brugt over tid.

Let opsætning
Du behøver ikke at være et teknisk geni eller elektriker for at kunne fjernstyre og automatisere tilsluttede apparater og enheder. Alt, hvad du rent faktisk behøver, er et intelligent stik og din Wi-Fi-router. Vores intuitive app giver dig mulighed for at tænde og slukke for apparater via fjernbetjening og automatisk. Den kan tilmed arbejde sammen med stemmestyringssystemer som f.eks. Amazon Alexa eller Google Home.

Superslank - slut med blokerede stikudtag
Disse superslanke apparater er designet med henblik på at undgå, at det alment kendte problem med blokering af tilstødende stikudtag - vores stik er både intelligente og slanke og gør det nemt for dig.

Planlæg og foretag parring
Konfigurer tidsplaner, så stikket tænder for apparater, eller slut dem til andre enheder for at skabe omgivende scener, der kan aktiveres med en enkelt kommando eller et tryk på en knap.

Overvåg strømforbruget
Identificer hurtigt alle apparater, der bruger for meget strøm, for at sikre, at du bor i et intelligent og energieffektivt hjem.

Om Nedis SmartLife
Oplev et stort og stadigt voksende udvalg af produkter - som f.eks. pærer, kontakter, fatninger, sensorer og kameraer - der alle kan styres via en brugervenlig og intuitiv app. Med stemmestyringsfunktioner understøttet af Amazon Alexa og Google Home, hvor der er ikke behov for andet end dit eksisterende Wi-Fi-netværk, er dette det forbundne, intelligente hjem på den nemme måde.
Uanset om du er på udkig efter en enkelt intelligent pære eller fatning, eller du vil automatisere hele huset, kan du her opleve, hvor tilgængelig intelligent teknologi er i dag.

Alternative produkter

Produktdetaljer

Varenr. 70163300
Mærke Nedis
Type Stikkontakt
Producentvarenr. WIFIP110FWT
EAN nummer 5412810269945

Produktenheder

Styk 1 stk.
Palle 800 stk.

1 produktbedømmelse

Gennemsnitlig bedømmelse:
John Røn Pedersen - 09. februar 2023
let tænding og energi besparelse

Andre kunder så også